Reacties voor: Visual voicemail bij Mobistar nu toch binnenkort van start?

Mobistar zou in 2009 al visual voicemail invoeren voor iPhone-gebruikers. Het duurde tot 2011, maar nu zal visual voicemail echt worden ingevoerd beloofde de operator. De eerste aanwijzingen van supportdocumenten zijn er al.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 13 reacties

  1. Ik heb 3 maand geleden gebeld naar Mobistar met de vraag hoe het nu staat met Visual Voicemail, ik heb een paar dagen een antwoord van de technische dienst gehad. Namelijk: “Wij zijn intern volop bezig met het testen van Visual Voicemail, dat er op de website al aanwijzingen zijn voor het instellen hiervan is een fout. Wij verwachten dat VV rond het najaar beschikbaar zal zijn.”

  2. Dit zou toch al standaard moeten zijn. KPN het word tijd!

  3. @iDriftKing: Mij hebben ze vandaag exact hetzelfde gezegd, lancering zou voor oktober / november zijn.

  4. Voicemail wat is dat ook weer? Is t dat knopje wat je via cydia kan weghalen? Of is t die functie om je 3x te moeten laten bellen voor 1 gesprek. Jammer dat dit niet al 4jaar geleden werkte.

  5. Ik heb Visual voicemail nog steeds gratis hoor… Bij t-mobile (voor zover ik het weet kost t alleen data en dat heb ik onbeperkt) t is een superhandige feature waar ik niet zonder zou kunnen op m’n iPhone (vroeger luisterde ik nooit naar voicemail en nu is t haast leuk er een te krijgen)!

  6. Zoooo, dat is snel… #not #fail
    Benieuwd wanneer we de aankondiging van Patty – Commical Ali – Verdoodt mogen verwachten. Samen met Scheen (nu weg) en consoorten is die club een schande voor het Belgische bedrijfsleven! Kan je in Nederland een telecomspeler voorstellen die in 2011 nog nooit gehoord heeft van social media? Die luidkeels oorverdovend stil is op Twitter?
    Yes, this must be Belgium!

  7. Dat ze eerst maar is werk maken van tethering! Wat boeit VV nu?

  8. @pragmarc,
    Hmm helemaal niet actief op de ” social media”, klinkt als een operator voor mij.

  9. Kost het me echt geld bij t-mobile? Merk daar niks van.

  10. Visual voicemail zit al in de eindfase bij Mobile Vikings :). Tethering al bij MV. snap niet dat dit ‘nieuws’ is, terwijl mv al een klein stapje voor staat?

  11. @Stevie J:

    Kan me nauwelijks voorstellen dat in Nederland KPN, Vodafone en andere T-Mobiles compleet afwezig zijn op Hyves, Facebook, Twitter,… Toch?

  12. @michiel:

    Morgen presentatie door Hans van #VikingTalk in Brussel 😉

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.