Man met Vision Pro

Reacties voor: De eerste Vision Pro-reviews staan online: dit vinden de testers

De eerste échte reviews van de Vision Pro staan online en wij hebben ze voor je samengevat. Er zijn 6 punten die verbeterd kunnen worden aan de Vision Pro.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 2 reacties

  1. Wat ik merk, (los van de verbeterpunten) dat de eerste indruk erg goed is. Mensen zijn laaiend enthousiast en dat belooft veel goeds voor de toekomst. De eerste indruk moet altijd goed zijn, als je die verprutst kun je die nooit overdoen.

    Dat de Vision Pro aan het gewicht is, is ook niet zo vreemd, gezien het materiaal gebruik. Apple is en blijft een premium merk en dat zal het altijd blijven.

    Het is een kwestie van wennen, de pluspunten overheersen de minpunten.

  2. In de reacties onder deze reviews is vaak te lezen dat het op de VP erg fijn film kijken is. Dat wil ik nog wel geloven. Wat ik vooralsnog niet wil geloven is de veelgehoorde kreet “great productivity tool”. Wanneer ik MKBHD hoor zeggen dat hij met de VP mooi video’s kan editten in het vliegtuig dan denk ik HOE DAN? al zwaaiend met je armen en handen een paar frames op z’n plek zetten? Je bent bekaf na de vlucht 😀. Ik lees ook reviewers die nu al zeggen dat een BT keyboard toch wel een must is. Het lijkt daardoor eerdere een mooie en handige vervanger van het beeldscherm waarbij andere apparaten zoals een muis en keyboard, wanneer je het hebt over productiviteit, voorlopig onmisbaar zijn.

    Casey Neistat heeft een mooie review gemaakt. Geeft eigenlijk ook een beetje een doorkijk over de gevolgen voor de menselijke interactie.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.