Bingewatchen met Vine dankzij nieuwe Watch-knop

Vine heeft een handige nieuwe knop gekregen, waardoor je alle Vines van één profiel allemaal achter elkaar kunt bekijken. Hierdoor wordt bingewatchen met Vine wel heel gemakkelijk.

Vine heeft nu een Watch-knop in profielen.

De videodienst Vine maakt het kijken van video’s van je favoriete personen en bedrijven nu wel heel makkelijk. Met de update van vandaag is het nu mogelijk om alle video’s van één profiel achter elkaar te kijken. Hierdoor kun je je uren vermaken met een enkel account, zonder dat je zelf hoeft te zoeken naar leuke video’s.

Vine Watch-knop

De nieuwe Watch-knop is te vinden op de profielen van alle Vine-gebruikers. Je vindt de nieuwe knop naast de bestaande Volg-knop en is zichtbaar op zowel profielen die je volgt als op profielen die je nog niet volgt. De functie is daardoor ook handig om een indruk te krijgen van de geposte Vines van een profiel, zodat je aan de hand daarvan kunt beslissen of je diegene wil volgen of niet.

https://vine.co/v/itzVqjndZ20

Zodra je op de knop gedrukt hebt, worden de Vines van een profiel allemaal achter elkaar afgespeeld, te beginnen bij de meest recente. De functie heeft wat weg van Snapchat Stories, waar ook meerdere Snaps bij elkaar geplaatst worden en achter elkaar afgespeeld kunnen worden.

Vine is een videodienst van Twitter waarin korte filmpjes van zes seconden centraal staan. Dit zijn veelal grappige filmpjes, waardoor de nieuwe Watch-functie hier erg geschikt voor is. De functie is beschikbaar voor iOS en Android, maar werkt niet in de Apple Watch-versie van Vine.

Bekijk ook

Vine-filmpjes nu te bekijken op de Apple Watch

Vine is op de Apple Watch verschenen met een app en een loopteller op de wijzerplaat. Ook kun je sneller bladeren naar nieuwe vines en makkelijker audioremixes maken.

Informatie

Laatst bijgewerkt
14 april 2016 om 10:34
Onderwerpen
,
Categorie
Apps

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.