Reacties voor: Videospeler VLC nu ook voor de iPhone: vlc4iphone

VLC is binnenkort beschikbaar in een aangepaste versie van de iPhone. ZodTTD heeft vlc4iphone gemaakt, waarmee je mpeg-, avi- en mp3-bestanden kunt afspelen. Binnenkort komt daar ook nog flac en ogg bij.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 8 reacties

  1. Ben al jaren fan van VLC, ik gebruik het op Mac, Linux en Windows!
    Super dat dit naar de iPhone komt! Eindelijk een eind aan het irritante converteren!

  2. Ik gebruik ook altijd VLC… gedaan met het downloaden van codecs… geen tralalala alleen een goeie player ! Zalig nieuws !

  3. vraag me af wat je ‘r aan hebt op de iPhone. Sowieso zet je eerst je filmpjes in iTunes, deze worden volgens mij deels aangepast (soms). En daarna sync je em en speel je em lekker af met je iPhone.
    Dus voor offline gebruik slaat dit totaal nergens op voor de iPhone.

    Enige wat ik me kan voorstellen is dat dit om online afspelen gaat, dat zou wel handig zijn..

  4. @joedel:
    Voordat je filmpjes in iTunes zet moet je ze eerst converteren. Stel dat ik een DivX/XviD heb die ik op de iPhone wil kijken kan dit met VLC zonder te converteren.
    Ik upload hem naar m’n iPhone met FTP of DiskAid.
    Het scheelt dus tijd en moeite!

  5. Misschien kan je die ‘online’ video’s met vlc4phone wel opslaan zodat je deze achteraf ook offline kan afspelen?

    Dat zou pas cool zijn!

  6. Ik weet niet hoe ze het gaan oplossen met VLC phone mar zoals ik het nu begrijp is dat je dan voor video een ander programma nodig hebt zowel op je MAC of PC als op de iphone. Dat is een stap achteruit om meer video formaen te kunnen zien in mijn ogen. dat moet handiger kunnen.

    het gaat bij apple juist om integratie en gebruiksgemak

    Ik denk dat wanneer VLC een plugin zou maken die de iphone en itunes aanpast zodat je het MV4 of MP4 formaat (dat apple wil dat je gebruikt) kan uitbreiden dat het ook div x en dergelijke slikt, dan ben je een stap verder.

    een beetje wat Perian dat doet voor quictime in het algemeen. Het zou zich dan alleen moeten verweven met itunes en de iphone.

    Of het is hopen dat apple meer standaarden gaat ondersteunen maar dat zal wel niet gebeuren omdat ze een winkel hebben waar ze nog geld aan willen verdienen. Als je het snel en makkelijk wil zul je daar helaas je films moeten kopen (wat hier helaas nog niet kan) Gelukkig zijn er voldoende apps die DVD’s en eigen films om kunnen zetten. er zijn hardware componenten die het omzetten 4x sneller maken. ik geloof ook dat er nu DVD’s te koop zijn met op de DVD al een itunes formaat zodat je het niet om hoeft te zetten.

  7. Heel erg dik! Kan niet wachten.

  8. @ W.D.
    Waar zit je ze in de iPhone neer dan?
    Weet jij ook waar de foto’s geplaatst worden.
    Ik ben vooral opzoek naar foto’s die voor contacts gemaakt zijn.

    waar op de iPhone staat ze? Heb veel gezocht maar nog niet gevonden.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.