Apple maakt haast met accepteren van iPhone-ontwikkelaars

Apple heeft vlak voor de WWDC nog meer ontwikkelaars toegelaten tot het iPhone Developer Program. Sommige van hen schreven zich al maanden geleden in.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

WWDC Top SecretApple schijnt druk bezig te zijn om zoveel mogelijk ontwikkelaars toe te laten tot het iPhone Developer Program, voordat de Worldwide Developer Conference (WWDC) volgende week van start gaat. Ontwikkelaars die zich voor de WWDC hadden aangemeld, maar nog niet waren toegelaten, schijnen volgens iPhone Atlas de afgelopen dagen te zijn toegelaten terwijl ze zich al maanden geleden hadden ingeschreven.

Het iPhone Developer Program kost $99 en is nodig om straks applicaties te kunnen verspreiden. Aan het begin liet Apple slechts een paar ontwikkelaars toe en stichtte verwarring door een soort afwijzingsbrief naar de resterende ontwikkelaars te sturen. Dat bleek achteraf niet meer dan een uitstel: eind maart en begin april werd het programma verder opengezet, niet alleen voor Amerikaanse ontwikkelaars. Maar ook in Nederland heeft het tot een paar weken geleden geduurd voordat de ontwikkelaars werden toegelaten, wat doet vermoeden dat Apple de inschrijving per land heeft verwerkt. Dat er nu op het laatste moment nog meer ontwikkelaars worden toegelaten maakt duidelijk dat het allemaal minder soepel is gegaan dan je op het eerste gezicht zou verwachten.

Via: iPhone Atlas

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 november 2009, 23:53
Categorie Apps
Onderwerpen apple, ontwikkelaars, programmeren, wwdc 2014 uitgelicht

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.