Videoland V2 op Apple TV beginscherm

Reacties voor: Videoland rolt compleet nieuwe app uit: dit gaat er veranderen

Videoland V2 is de nieuwe app waar gebruikers beetje bij beetje naar worden overgezet. Videoland belooft minder storingen en een betere kijkervaring en heeft ook het design onder handen genomen, zowel op de iPhone en iPad als op de Apple TV. Dit zijn de grootste veranderingen.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 16 reacties

  1. Denk dat je wel kan stellen dat de nieuwe videospeler nog slechter is dan de die van de YouTube app. Dan moet je wel iets goed fout doen wil je het zo ver krijgen

  2. Werkt op iOS niet via actieve VPN en video-uitvoer via (originele Apple) HDMI connector wordt niet ondersteund. Eerste is verre van gebruiksvriendelijk, maar nog omheen te werken. Tweede maakt voor mij het Videoland abonnement eigenlijk waardeloos.

  3. Is er nu eindelijk ook 5.1-audio toegevoegd? Daar wacht ik namelijk al jaren op…

  4. Onvoorstelbaar hoe ze deze app naar de schroothoop hebben geholpen.

  5. Zo slecht. Anno 2022 geen meerkanaalsgeluid. Dan blijft het een B(out) streamingsdienst. Visieloos. Je zal r naar werken. Voor hetzelfde geld werk je bij een Netflix ofzo.

  6. Hoop dat de ondertiteling nu op de Apple TV wel aan kunt zetten op Nederlandse programma’s. Dat ontbreekt al jaren.

  7. De huidige app is al een ramp om door te navigeren en ziet heel erg slecht waar je bent. Als mijn vriendin een aflevering op helft stop en wilt de volgende dag verder kijken word niet onthouden en begin je waar van voor af aan. Nieuwe aflveringen worden vaak in de app niet getoond en vereist een reboot van Apple tv om zichtbaar te maken.

    Ben bang met de nieuwe v2 app dat er nog meer frustratie komt..

    -Live tv mag er van mij direct uit de app;
    -1080p of 4K en Dolbly Surround hebben ze nog nooit van gehoord bij Videoland, leven nog in RTL Véronique 1989 tijdperk;
    -Bezem door het Videoland bestuur, zet er iemand met visie neer;
    -Vervang NEP Mediasolution die de infrastructuur technisch beheerd voor betere partij;
    -Huur een App developer die het wel snapt.

  8. Helaas geen ondertiteling voor niet Nederlandstalige films en series in de Videoland V2 app op de Apple TV. Op de iPhone werkt dit wel.

    Waarom mensen dwingen om voor beta tester te spelen…..

    Hebben meer mensen hier last van?

  9. @Peter: Je kan ondertiteling aanzetten door van boven naar beneden te vegen. Dan komt er een menu bovenin beeld om de ondertiteling aan te passen. Dat werkt overigens ook voor (een aantal) Nederlandstalige programma’s, films en series.

  10. Origineel geplaatst door Peter: ik krijg ook geen ondertiteling. Het icoontje is ook nergens op de smart tv

    En op de tv??

  11. @Gertje Huisman: de meeste programma’s kunnen niet ondertiteld worden. Als ik op dat icoontje druk zie ik het programma voor ondertiteling maar ik kan van uitzetten niet naar Nederlands. Het rode puntje gaat niet naar boven. Mijn tv is geüpdate

  12. @Peter: ja hier ook geen ondertiteling. Als er over een week geen verbetering is kap ik ermee.

  13. op AppleTV moet ik nu ook een gigantische lijst van derde bedrijven toestemming geven om mij te tracken en geen enkele optie om de gehele lijst te wijgeren. In mijn optiek is de nieuwe app een mechanisme om weer eens flink wat gebruikers data te verzamelen en door te verkopen. Dit is niet oke voor een betaalde dienst.

  14. @Peter: Yup, uitermate irritant. Werkt wel op telefoon. Videoland opzeggen dan maar, want dit is natuurlijk geen service

  15. Bij de nieuwe update is het onmogelijk om toegang te krijgen buiten Europa. Zelfs niet met een goede VPN

  16. Het is knap hoe Videoland het voor elkaar krijgt om de app (en site) nog verder te verpesten. Het lijkt alsof ze naar een non-native app zijn gegaan, want op elk platform loop ik tegen dezelfde bugs aan. Een aantal basis functies zijn verwijderd en de Apple TV app is verre van intuïtief. Ik baal dat ik over ben gegaan naar de V2 app.

    Verder, nog steeds geen 4K beeld en geen dolby surround / 5.1 audio. Je kunt beter Amazon Prime / Netflix / elke andere app nemen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.