Viaplay korting

Reacties voor: ‘Viaplay wil zich terugtrekken uit Nederland’

Viaplay zou de Nederlandse uitzendrechten voor sport willen verkopen aan Nederlandse partijen. Met name RTL en VodafoneZiggo zouden daarvoor in beeld zijn.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 12 reacties

  1. Dan hoop ik dat Apple rechten krijgt.

  2. Ik ga ze absoluut niet missen. Ik heb een gratis trail gehad van 3 maanden en er heel strikt op toegezien dat het niet overging op een betaald abonnement. Zelfs de NPO app is nog niet zo slecht als die van viaplay

  3. Ik ga ze ook niet missen, zeker als je het alleen neemt voor de Formule 1 dan is F1TV Pro een veel beter en goedkoper alternatief. Al valt er bij F1TV Pro ook nog genoeg te verbeteren.

  4. De Apple TV app van Viaplay werkt prima. Al meer dan een jaar abonnee en nooit storingen of haperingen ervaren. Ik weet wel dat het met smart tv apps of vanaf je telefoon streamen soms niet of slecht werkt. Dit komt ook doordat smart tv apps soms hopeloos werken door de inferieure hardware in die apparaten.
    Voor de klanten van Ziggo die niet van sport houden, hoop ik dat de zich niet weer op Formule 1 en andere sport storten. Daar betalen alle klanten namelijk aan mee, ook als je alleen internet van ze afneemt. De ACM zou ook eens naar hún koppelverkoop moeten kijken. Waarom kun je bijvoorbeeld alleen ESPN afnemen inclusief een TV abonnement? ESPN go is een streamingdienst, maar alleen voor abonnees die ook internet en tv afnemen.

  5. Als het bij Apple TV+ zit promoot ik het alleen maar. Dan weten we dat de kwaliteit wel goed en gewaarborgd is.
    En scheelt mij een streaming dienst.

    • Om het Amerikaanse voetbal via Apple TV+ te kijken moet je een extra abonnement nemen van 15 euro per maand, dan verwacht ik bij eventuele F1 rechten dezelfde extra abonnementskosten.

  6. Via plee ja vanaf dag 1 gezegd maar se luisterde niet, zal ze niet
    Missen
    Alles
    Naar
    Apple👍

  7. Ik heb vanaf het begin Viaplay gehad omdat dan bij Ziggo via de kabel kon kijken in plaats van te moeten streamen. Onlangs eigenlijk besloten om er na dit seizoen de brui aan te geven. Dat commentaar bij de Formule 1, ik kan er maar niet aan wennen. Die gasten doen hun best, maar het is voor mij geen goede combinatie. Daarnaast zijn ze ook wel héél erg pro-Verstappen, ik kijk zelf voor de sport, niet voor Verstappen. Ik weet wel dat dat voor een groot deel van de kijkers anders ligt.

    Overigens zie ik de link met iCulture niet zo. Alleen maar wegens vage geruchten dat Apple overweegt een gooi te doen naar de rechten?

  8. Laat dan maar apple de rechten kopen dan ben je zeker van kwaliteit 👌👍!!

  9. Van mij mag F1 terug naar Ziggo..was altijd o.k..niet perfect maar iig minder slecht dan Viaplay met hin slechte streaming kwaliteit…dan liever een conventionelere techniek die wel werkt!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.