Formule 1

Reacties voor: Officieel: Viaplay houdt Formule 1-rechten in Nederland tot 2029

Viaplay behoudt de F1-uitzendrechten in Nederland tot en met 2029. VodafoneZiggo zou een hoger bod hebben neergelegd, maar de Formule 1-organisatie ziet meer in een voortzetting van het contract met Viaplay. Dit moet je weten!

Reacties: 6 reacties

  1. Zo weten we nu dus zeker dat we in Nederland minimaal 5 jaar lang de hoogste prijs voor F1 betalen ! Bedankt viapleeeee

    Reageer op Edbdgsk

    • Door de deal met Talpa heb je natuurlijk de mogelijkheid om de race gratis te kijken. Alleen je zou dan wel een paar uur langer moeten wachten

      Reageer op Ro

  2. En veel VodafoneZiggo klanten kunnen opgelucht ademhalen, dat ze na hele dure voetbalrechten (Europees voetbal), ze niet ook nog gaan meebetalen aan F1 uitzendingen.

    Reageer op Albert

  3. Ik ben heel blij dat Viaplay deze langdurige overeenkomst met Formule 1 heeft gesloten. Zij streven, net als ik, naar perfectie.

    En wij maar denken dat er alleen verbale diarree uit ChatGPT of Elon Musk komt. Ik denk dat ik net als vele F1-fans niet kan wachten tot 2029 of beter nog, het faillisement van deze clowns.

    Reageer op Jermaine

  4. Ik was altijd trouwe F1 kijker via de officiële F1tv app. Maar na dat ik geen automatische verlening. Kon afschrijven via de App Store omdat deze meer als €50,- was mocht ik niet meer profiteren. Ging van de ene dag na de andere maandelijks betalen en deze werdt na 2 maanden weer verhoogd opgezegd en ze zoeken het nu maar uit. Kijk wel via vpn naar de Zwitser.

    Reageer op Ruud Swagemakers

  5. Zo fijn dat we gelukkig een veel beter alternatief hebben met F1 TV Pro. (Ik kijk tegelijk op de AppleTV en volg onboards en stats op 3 iPads.) En je kan andere talen selecteren zodat je ook dat amateuristische geklets van ViaPlay niet hoeft aan te oren.

    Reageer op Edwin

Plaats een reactie

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.