Reacties voor: Verzekeraars van Lloyd’s gaan met iPad werken

De internationaal vermaarde verzekeringsmarktplaats Lloyd’s, gaat gebruik maken van iPads. Tijdens een test zullen acceptanten kijken of de iPad toegevoegde waarde heeft bij het afsluiten van verzekeringen. De test begint in september, waarbij de iPads worden gebruikt in plaats van de traditionele papierwinkel, die nogal wat rompslomp met zich meebrengt. Martin South, CEO van een […]
Lees het complete artikel → Verzekeraars van Lloyd’s gaan met iPad werken
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 6 reacties

  1. Ik geloof hier wel in (nou ja da’s een understatement, het is 1 van de dingen waar ik Egeniq op stoel dus dan mag ik er op zijn minst wel in geloven ;-))

    Ik denk dat een vertegenwoordiger/verzekeringsagent die met je om de tafel zit en een ipad gebruikt om je te laten zien wat de mogelijkheden van verzekeringen zijn, een stuk persoonlijker overkomt dan wanneer hij achter een pc of laptop zit. Het is ook veel makkelijker om even te delen; je overhandigt de tablet aan de klant die zelf de gegevens invult/controleert etc.

    Het is ook zelfs goed mogelijk om een app dan te gebruiken op plekken waar je geen netwerk hebt, en dan later de ingevulde gegevens te syncen.

  2. Alle aanhangers van overige systemen….. jammer maar deze slag is aan apple en niet meer in te halen.

  3. Dat is dus het voordeel van Apple, ze zijn overal de eerste mee, pikken ze ook leuk zulke dingen mee.

    Maar ik zie hier wel toekomst in, het is praktisch, goed voor de bomen en mij lijkt het ook leuker om dingen op een iPad in te vullen, dan stapels papieren :p

  4. Laatst met den iPad een enquette gehouden onder mensen met programma iSurvey. Mensen vinden het gewoon leuk om te doen, dat maak je haast nooit mee. Ze willen met de enquette meedoen om even met de iPad te kunnen spelen.

    De iPad maakt het inderdaad makkelijker om van alles te verwerken zonder een heleboel rompslomp met papieren. Echt een totale aanrader dus!

  5. Origineel geplaatst door Florens
    Dat is dus het voordeel van Apple, ze zijn overal de eerste mee, pikken ze ook leuk zulke dingen mee.

    Overal de eerste mee? Totaal niet dus.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.