Reacties voor: Verwijzing naar nieuwe iPads gevonden in iOS 4.3

In iOS 4.3 Beta 1 zijn verwijzingen gevonden naar nieuwe iPad-modellen. Het lijkt er op dat dit verwijzingen zijn naar de nieuwe iPad 2.
Lees het complete artikel → Verwijzing naar nieuwe iPads gevonden in iOS 4.3
Jean-Paul Horn | iCulture.nl -

Reacties: 10 reacties

  1. Eigenlijk een logische stap,na deze update is de home knop overbodig. …. Of toch een gemis? ….een print/foto van je screen. ….dat gaat nu niet meer lukken zonder homeknopje

  2. Dan kan het niet lang meer duren.

    Ben benieuwd wat ze hebben gemaakt, als het maar een platte achterkant heeft i.p.v. die ronde nu.

    M’n iPad wiebeld altijd als je hem op de tafel neerlegt -_-‘

  3. Nou zo’n home knop is nog wel erg handig. Misschien dat deze niet meer heel prominent onderin in beeld zit. Maar soms met vastgelopen programma is zo’n homeknop die altijd reageert wel handig. Die gestures zul je net zien dat het dan ook vast loopt.
    Maar de nieuwe heisa van Apple dit jaar: kijk eens jongens gestures, geen enkele tablet heeft dat. Knoploos navigeren etc etc…

    Maar grote kans dat er geen homeknop meer zit aan de onderkant. Past ook bij de leaks waarbij de ipad2 net iets kleiner is bij hetzelfde beeldformaat. Misschien over het geheel een iet kleinere bezel om de ipad heen nu de knop weg kan?

  4. Origineel geplaatst door atMaikelw
    Dan kan het niet lang meer duren.Ben benieuwd wat ze hebben gemaakt, als het maar een platte achterkant heeft i.p.v. die ronde nu.M’n iPad wiebeld altijd als je hem op de tafel neerlegt -_-’

    Dit vind ik juist wel fijn, net als bij de iPhone 3G (en 3GS) is de achterkant ronder dan de iPhone 4. Mijn iPhone 4 klapt nu neer als je hem neerlegt, terwijl de ronding ervoor zorgde dat hij minder hard neer kwam.

  5. Of naar een 7 inch scherm.

  6. @Joost: Jij draagt ook wel zorg voor je spullen he? Smijt jij je iPhone op tafel ofzo? Hoe kan die anders hard neerkomen?

  7. Origineel geplaatst door Joost
    Origineel geplaatst door atMaikelwDan kan het niet lang meer duren.Ben benieuwd wat ze hebben gemaakt, als het maar een platte achterkant heeft i.p.v. die ronde nu.M’n iPad wiebeld altijd als je hem op de tafel neerlegt -_-’Dit vind ik juist wel fijn, net als bij de iPhone 3G (en 3GS) is de achterkant ronder dan de iPhone 4. Mijn iPhone 4 klapt nu neer als je hem neerlegt, terwijl de ronding ervoor zorgde dat hij minder hard neer kwam.

    Nou, jouw probleem is makkelijk opgelost: gewoon normaal op tafel leggen. 🙂 Het wiebelprobleem is wat moeilijker op te lossen … dan moet je weer extra dingen aanschaffen.

  8. Homeknop weg!
    Hoe zal het dan gaan?
    Power button en homeknop te gelijk in drukken en zo
    Voor jb.
    Maar dat zal wel weer uitgezocht worden toch!

  9. Perongeluk expres anti jailbreak?XD

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.