Reacties voor: Check snel of NS blundert met de Vertraging? Apple Watch-app

Onderweg naar het station snel checken of je trein op tijd is, kan heel gemakkelijk met Vertraging?, een Nederlandse app die dankzij de nieuwe Apple Watch ondersteuning goed van pas komt.
Lars Paymans -

Reacties: 10 reacties

  1. Waarom de Kop “check snel of NS blundert”? Ik voel me aangesproken. In het merendeel van de gevallen ligt de oorzaak van vertragingen niet bij NS!

    U had toch ook een nuancerender en objectievere tekst kunnen gebruiken?

  2. @Ed: Helemaal mee eens!

  3. Mee eens en dat noemt zich objectief. Verdiep in de feiten.

  4. Ik ben het ook meer dan eens met Ed. Vind het een kinderachtig artikel van iCulture. De NS kan grotendeels niks doen aan de vertragingen als er weer bijvoorbeeld koperdiefstal is geweest. Laat staan een springer.

    Ik ben benieuwd waar de schrijver van dit artikel de negativiteit van de NS vandaan haalt.

  5. @Ed: Helemaal mee eens, voor ons 6000 man rijdend personeel dat dagelijks zijn stinkende best doet om de reiziger in de watten te leggen doet dit pijn. Het klopt dat, net als op de weg, het merendeel van de vertraging onstaat door factoren van buitenaf, zoals wandelaars langs het spoor, zwartrijders en weersomstandigheden. Volgens mij blundert iCulture hier! Wat een niveau..

  6. Vreemde sensatiekop inderdaad.
    Wat een blunder, de trein is te laat vanwege onderhoud, weersomstandigheden, aanrijding, ..

  7. Ik ben het met de eerdere reacties eens. Wat een sensationele Telegraaf-kop, dat is iCulture onwaardig. Daarnaast is het ook nog eens onwaar, aangezien het meerdendeel van de storingen niet door de NS worden veroorzaakt, maar door externe invloeden of partijen.

    Ik reis dagelijks met de trein en niet alleen valt het best allemaal wel mee met de vertragingen en storingen, de vertragingen zijn kleiner dan op de vaak vastgelopen snelweg die langs het spoor loopt.

    In die trein heb ik overigens wel dagelijks de tijd om de artikelen op iCulture uitgebreid te consumeren.

  8. Vind het gezeur om niks. De NS blundert ook, dus de kop is zo gezien niet onjuist, hoogstens onvolledig. Iedereen weet ook echt wel wat daarmee wordt bedoeld en de NS blijft nu eenmal de dienstverlener, of hen een verwijt gemaakt kan worden of niet.

  9. Hoe je het ook bekijkt: de trein van NS Is te laat.
    Maar voor alle huilies brengen we zes als uit: NS, prorail, blaadjes, sneeuw, storm en zelfmoord delay.
    En dan niet zeuren dat je geen overzicht meer hebt.
    Pfff.

  10. Staat er dan straks bij een file app ook ‘Rijkswaterstaat blundert’?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.