Reacties voor: Verschillen iPhone 7 vs iPhone 7 Plus: welke kies jij?

Wat zijn de verschillen tussen de iPhone 7 en iPhone 7 Plus? Hoe verschillen ze van hun voorgangers? In onze handige tabel zie je alle specs overzichtelijk naast elkaar!
Lees het complete artikel โ†’ Verschillen iPhone 7 vs iPhone 7 Plus: welke kies jij?
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 129 reacties

  1. Wil graag de iphone 7 plus 128 gb
    Maar kan niet kiezen tussen de jet black en black ๐Ÿ˜

  2. Kan ook niet kiezen tussen gitzwart en zwart…. Oogt gitzwart niet plastic??

  3. @Mustafa: kan ook niet kiezen. Is gitzwart niet plastic look?

  4. Ben ik even blij met mijn SE

  5. iPhone 7 zwart 128 GB hierzo.

    Van de Apple website:
    “The high-gloss finish of the jet black iPhone 7 is achieved through a precision nine-step anodization and polishing process. Its surface is equally as hard as other anodized Apple products; however, its high shine may show fine micro-abrasions with use. If you are concerned about this, we suggest you use one of the many cases available to protect your iPhone.”

    Dus gitzwart is krasgevoeliger lijkt me?

  6. @Prana: Ja heb dit ook gelezen , voordeel is dat ik de iphone meestal met hoesje gebruik ( orgineel leather case , die chinese brol moet ik niet hebben ) en enkel de weekend zonder kan dat wel een probleem geven.
    Bij de iphone 6 was het nog makkelijk, je had enkel space gray je moest enkel kiezen tussen de “gewone ” of de plus
    En nu komt er nog 2 kleuren bij ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
    Ben benieuwd naar volgende jaar ?? Nog meer keuzes maken???? ๐Ÿค”

  7. Ik kan ook niet kiezen tussen gitzwart en zwart..
    de ruimte van 128Gb word het wel!

  8. Ik sla de iPhone 7 over, maar ik zou dit keer voor de 7 plus zwart gaan, met 128 GB opslag. Ik ga dit jaar voor de Apple Watch series 2.

  9. @Visstick81: Volgens die videos bij de hands on heb ik soms het gevoel dat het soms een spiegel is ๐Ÿ˜€ plastic look heeft het niet volgens mij

  10. Ik ga voor de iPhone 7 plus Jet black 128 gb, het is nu wachten op de pre order mogelijkheid. Even voor de mensen die twijfelen tussen jetblack en black (gitzwart of zwart) ik twijfelde ook. Maar na het zien van diverse hands on filmpjes van beide toestellen vind ik de matzwarte veel meer neigen naar donker grijs (zeker met de gitzwarte versie ernaast). Gitzwart is veel zwarter en oogt (naar mijn mening) veel mooier. Dit is natuurlijk allemaal puur persoonlijk en iedereen zal hier zijn eigen mening over hebben. Een ding waar je bij de gitzwarte wel rekening mee moet houden is dat het een “fingerprint magnet” gaat worden. Maar dat is voor mij geen showstopper.

  11. @gideon: Ik ga voor zwart. ondanks dat ik liever een kleur zwart zou hebben even donker als jet black, wil ik het risico niet nemen met die glossy afwerking. Als apple al een waarschuwing zet dat krassen snel kunnen ontstaan…
    in de hands on video’s zie je op bepaalde foto’s al serieuze krassen en bijna overal van die swirl-krajes die je ook altijd op zwarte auto’s ziet.

  12. Boring old silver, ik prefereer een wit frontje. 7 plus 128GB of 256GB (daar ben ik dus nog steeds niet over uit, zal dus wel 256GB worden, mezelf kennende)

  13. Twijfel nog, eigenlijk zit er niet zo veel verschil tussen de 6s & 7. Meer een Iphone 6SE

  14. @Didier: Ja daar heb je inderdaad een goed punt. Ik ga het risico gewoon maar nemen. En mocht het over een jaar compleet drama zijn dan heb ik een goed excuus om tegen die tijd de “10 year anniversary edition- iPhone” te nemen ๐Ÿ™‚

  15. 1019,- voor de 7 plus 128gb
    Dacht dat hij onder de 1000 euro zou blijven.
    Gaat me net een stapje te ver ๐Ÿ˜•

  16. Ik sla de iphone 7 over ivm te grote bezels, dit belemmert mij in het nemen van de plus versie. Valt er daardoor te groot uit. Daarnaast kun je uit alles afleiden dat deze iphones een tussenmodel zijn en volgend jaar er daadwerkelijk een nieuw uiterlijk komt. Dus hou mijn iphone 6 wel. Had graag een nieuwe gekocht maar niet hetzelfde uiterlijk als de iphone 6. Weinig evolutie in 3 jaar tijd dan.

  17. Mooi overzicht! Velen echter, waaronder ikzelf, zullen hun toestel via een twee-jarig contract via de provider hebben aangeschaft en zitten nog op de iPhone 6 of 6 Plus. Het zou super zijn als die modellen ook in het overzicht zouden staan. Voor mijzelf vooral handig als hulp bij de afweging om te upgraden, of maar eens een jaartje SIM-only te nemen… Is het mogelijk om het overzicht uit te breiden?

  18. @Bob: Inderdaad BOB, goed punt!! Ik zou die vergelijking er zelf ook wel graag bij willen hebben.

  19. Matzwart! Plus edition. die bling bling zwart vind ik spuuglelijk

  20. Watch 2, ga niks missen tov de 7 met de 6s Plus…volgend jaar de 8 die echt vernieuwend zal zijn.

  21. Kom er nog niet in…appstore faillure

  22. Hoi, is 32GB nog goed voor paar jaar?
    Want 8 GB bleek al te krap, 16GB laatste jaren ook als je wat meer wilt dan alleen wat basic gebruik (app/mail etc).

  23. Ik kies (opnieuw) voor de grootste, de beste, dus de iPhone 7 Plus. De iPhone 6 Plus is me ook prima bevallen. Ik twijfel nog over de kleur. Ik heb al jaren wit/zilveren iPhones maar denk erover om nu te kiezen voor jet black, ondanks de waarschuwing van Apple dat ie lelijk kan worden en dof.

    Ik ga weer een doorzichtig gel hoesje gebruiken, net als nu. Kan ik toch helemaal genieten van design en kleur, maar heb ik wat meer grip. Anders valt ie te vaak uit m’n handen ๐Ÿ™‚

  24. Ik kan mijn vorig bericht niet aanpassen door nog een zin te toevoegen, maar ik zit me te verbazen over 256 en 128 GB. Wat moet je eigenlijk met al dat ruimte op je iphone? (dilemma keuzes geheugen)

  25. Origineel geplaatst door Rick
    Watch 2, ga niks missen tov de 7 met de 6s Plusโ€ฆvolgend jaar de 8 die echt vernieuwend zal zijn.

    Zo, heb je een glazen bol?

  26. Gaan de prijzen van de 6s modellen niet omlaag met de lancering van de 7 of is het nog ff wachten hierop?

  27. Helaas, gitzwart is niet verkrijgbaar

  28. Een zwarte iPhone 7 plus gekocht met 128GB.

    Ik dacht dat deze op 16 september zou worden geleverd….
    Had nu al, en kon om 09:06 uur mijn bestelling plaatsen, een levertijd van 3 weken. Dat gaat wel heel erg snel zeg. Kon zelfs al niet eens meer kiezen om het toestel op te halen in de winkel. Zijn er dan zoveel mensen die een bestelling hebben geplaatst?

    Wie o wie heeft ook deze ochtend, misschien nog voor 09:06 uur, kunnen bestellen en wat is jullie levertijd?

  29. Bestelling geplaatst voor 7 Plus Zilver 256GB. Nu wachten op de 16e ๐Ÿ™‚

  30. Origineel geplaatst door Marc
    Een zwarte iPhone 7 plus gekocht met 128GB. Wilde het eerst niet doen maar omdat mijn ouders mijn oude iPhone 6 Plus nemen, kon ik toch deze kopen.
    Ik dacht dat deze op 16 september zou worden geleverdโ€ฆ.
    Had nu al, en kon om 09:06 uur mijn bestelling plaatsen, een levertijd van 3 weken. Dat gaat wel heel erg snel zeg. Kon zelfs al niet eens meer kiezen om het toestel op te halen in de winkel. Zijn er dan zoveel mensen die een bestelling hebben geplaatst?
    Wie o wie heeft ook deze ochtend, misschien nog voor 09:06 uur, kunnen bestellen en wat is jullie levertijd?

    Ik las dat Jet Black binnen een paar seconden al een langere levertijd had.

  31. T-Mobile is niet doorheen te komen helaas๐Ÿ˜’

  32. @MLVC: Ik merk het… als je zilver koopt dan heb je hem wel in 6/8 werkdagen. De zwarte is dus al helemaal verkocht en duurt daarom langer. Ja, jammer… Maar wil geen zilveren en zeker geen WIT in mijn scherm.

    Ik moet mijn bericht in 1 minuut al bijstellen… nu ook al 2 tot 3 weken ๐Ÿ™‚
    Dat gaat snel… en ik dacht dat NIEMAND de 7 wilde komen omdat de 8 beter zou zijn en nieuwer ๐Ÿ™‚

  33. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  34. Ik heb om 9:04 een iPhone 7 plus 256Gb matte zwart besteld. En pas geleverd tussen 23-26 sept. Ben benieuwd of er mensen in NL zijn die al wel op 16 sept geleverd krijgen. Ik kon niet sneller bestellen dan ik deed en dan al dit. Heb vanaf 9:00 telkens app gefreshed dus eerder was er ook geen mogelijkheid.

  35. Mat zwart gewoon nog te bestellen, en toch veel mooier dan dat glimmende spul toch!?

  36. iPhone 7 kopen in de VS?

    Wie kan me adviseren over aankopen in de VS? Ik wil vanwege het prijsverschil (>200 euro) de IPhone 7 in Amerika kopen. Een vriend is piloot en komt daar regelmatig. Hij laat wel vaker producten naar het hotel versturen.

    Op de US Apple store moet je eerst de keuze voor de providers maken: AT&T, Verizon, T-Mobile, Sprint. Er staat aangegeven dat ze Unlocked zijn. Nu staat bij de beschrijving: “All iPhone models are world phones, so you can use them almost anywhere. Which means you can roam internationally on GSM networks in over 200 countries around the world, whether you are a GSM or CDMA network customer”. Op de site http://www.apple.com/iphone/LTE staan de NL providers ook vermeld.

    Kan ik deze nu gewoon daar kopen? De Nederlandse helpdesk van Apple wist het niet.

    Bedankt voor het advies!

  37. Als je van watch 1 naar series 2 overstapt, neem je dan best de Nike editie? Dan krijg je extra functies en kan je het bandje vervangen door bandjes die je al had? Of moet je dan altijd die Nike watchface gebruiken?

  38. Niet te doen joh, 09:06 pas kunnen bestellen. Levertijd al 4-6 weken. iPhone 7 Plus Gitzwart 128 GB, dat wordt nog even wachten…

  39. @Marc: Ik werd het zwart zelf helemaal zat, daar heb ik er nu al 5 stuks van gehad. Ben nu eens voor goud gegaan (vond zilver, ditmaal zonder de antennebanden, te saai) en krijg hem op de 16e.

  40. Origineel geplaatst door Mark
    Niet te doen joh, 09:06 pas kunnen bestellen. Levertijd al 4-6 weken. iPhone 7 Plus Gitzwart 128 GB, dat wordt nog even wachtenโ€ฆ

    Dat maakt het dan toch ook wel weer spannend ๐Ÿ™‚
    Op mijn factuur staat verzending: 6 / 8 werkdagen en levering tussen 26/28 september. Beetje erg lang voor het versturen, gaat dat via via? Misschien krijgen we hem toch al op tijd ๐Ÿ˜› Blijft gewoon spannend.

  41. Lees al levertijden van november voor Jet Black…

  42. Net besteld en via creditcard betaald. Ik zie allen dat er maar โ‚ฌ 1,- is afgeschreven??
    Is dit normaal en wordt het restant later afgeschreven? Ben erg benieuwd of meer mensen dit hebben….

  43. Gitzwart Plus 128gb. Levering binnen 1-2 weken

  44. @Mark: Ik heb om 9:05 een 32gb iPhone 7 besteld. Kleur Matzwart -> Levering op 16 september.
    Tevens een 128gb iPhone 7, glossy zwart besteld -> Levering 23 september -30 september.

    Het valt me trouwens op dat nog geen reserveringen zijn te plaatsen om het toestel af te halen in de store. Geen vooraard staat er. Weet iemand of die optie er nog gaat komen?

  45. @Frank: Dit heb ik ook, heb er 2 besteld om af te halen. ook โ‚ฌ1,- rest zal dus volgende week wel afgeschreven worden verwacht ik. of ze halen de reservering eraf zodra je hem toch niet ophaalt.

  46. Voor de iphone 7 plus 128gb en 256 gb in gitzwart staat momenteel op levering in november
    Kan dit?

  47. @Frank: Inderdaad 1 euro afgeschreven als reservering. De definitieve betaling volgt later.

  48. @consolez: Ik kan er 2 ophalen Vrijdag in de store, heb tijd en al kunnen selecteren van ophalen.

  49. Heb 09:15 uur de iPhone 7 Plus 128 GB Jet Black besteld. Leverdatum is bij mij op 16 september ๐Ÿ˜‰

    Denk dat het bij voorgaande mensjes ook wel goed gaat komen!

  50. Origineel geplaatst door Frank
    Net besteld en via creditcard betaald. Ik zie allen dat er maar โ‚ฌ 1,- is afgeschreven??
    Is dit normaal en wordt het restant later afgeschreven? Ben erg benieuwd of meer mensen dit hebbenโ€ฆ.

    JA, Apple doet dit altijd!!
    Ze controleren eerst of je CC wel bestaat en of ze deze nog kunnen benaderen. Pas daarna, dus tegen de tijd dat ze het gaan verzenden, zullen ze het volledige bedrag eraf halen.

  51. Ok, dank je wel voor je reactie. Wel vreemd want ik laat hem versturen en ga het toestel dus niet ophalen in een Store. Begreep gisteren in een artikel van iculture dat je bij verzending direct het hele bedrag moet voldoen en bij ophalen pas in de Store hoeft af te rekenen. Maar het zal vast wel goedkomen ๐Ÿ™‚

  52. @Beks: Doe ik dan iets verkeerd in het proces? Op welk moment en waar klik je aan om de telefoons af te halen?

  53. Waarom is het verlengen bij KPN zelf 2x zo duur als verlengen bij een Belsimpel of iets dergelijks?

  54. @Marc: Weer wat geleerd, thanx!

  55. @Marc: Ik ben pas om 9 u 10 binnen geraakt… Zat continu te proberen al van 9 u. Hรฉlaas zelfs de Apple Watch Series 2 (42 mm) zien verspringen van 16 september naar 29 september :-/ (had hem aangeblikt als er nog 16 stond, bij het afronden van mijn bestelling (na amper een minuut) stond er al 29 september).

    Mijn iPhone 7 Plus (zwart, 128 gb) is ten vroegste 26 september.

  56. @Marc: goude iPhone 7 met 128GB en mijn levertijd is nog steeds vr 16 sept

  57. Hier net hetzelfde. Bestelling gedaan zo snel ik kon. Maar leverdatum is al pas 26 september.

  58. Na een poging tot een pre order is het niet gelukt en stond de iPhone 7 plus 128gb op 2-3 weken. Ik ga 17 september wel even kijken in de ๏ฃฟ store in A’dam. Vorig jaar was hadden ze toen ook modellen genoeg over welke niet opgehaald werden.

  59. Ik heb zojuist de iPhone 7 Plus JetBlack besteld! Maar ik krijg hem in november binnen ๐Ÿ™

  60. Ik heb zojuist de iPhone 7 Plus 128GB in zilver besteld.
    Waarschijnlijk levering op 16 September, kan niet wachten.

  61. Origineel geplaatst door Rick
    Heb 09:15 uur de iPhone 7 Plus 128 GB Jet Black besteld. Leverdatum is bij mij op 16 september
    Denk dat het bij voorgaande mensjes ook wel goed gaat komen!

    Het blijft toch een vreemd verhaal… Bij mij staat verzendklaar: 6 tot 8 werkdagen en leveren tussen 26 en 28 september (dat is geen 6 tot 8 werkdagen). Of hun dagen zijn niet goed of ze kletsen maar wat.

    Wat staat er bij de anderen dan in de mail?

  62. Om 9:06 de iPhone 7 Plus 256 GB Jet Black besteld. Leverdatum 23-30 september

  63. 7 black 128, Levering: 26 Sep – 28 Sep door Standaardlevering

  64. Ik heb de iPhone 7 plus 128 GB gitzwart succesvol kunnen bestellen (09:06). Maar ik heb nog niet een afleverindicatie binnen gekregen, dus fingers crossed voor de 16e.

    Ik heb een contract vernieuwing uitgevoerd bij T-Mobile maar het valt mij op dat de abonnement prijzen flink omhoog zijn gegaan. Ik betaalde 39,37 en nu dus 53,-.

    Dit is het abonnement:
    Stel Samen & Stel Bij โ‚ฌ 10,00
    Toestelbetaling โ‚ฌ 27,00
    6 GB (L) โ‚ฌ 10,50
    Onbeperkt NL + 120 EU โ‚ฌ 5,50

    Totaal maandelijkse kosten โ‚ฌ 53,00

    Dit is dezelfde prijs als nieuwe klanten. Ik heb T-mobile al geprobeerd te bellen voor uitleg hierover maar daar kom je nu gewoon simpelweg niet doorheen.

    Zijn er meer mensen die verlengen bij T-mobile en zo ja krijgen/hebben jullie nog korting gekregen?

  65. @KvdLinde: Wow, dat zou straf zijn als mensen die voor je bestelden hem later krijgen… O.o

  66. Heb ongeveer 9:05 besteld toen shop bereikbaar was en voor mij ook levering tussen 26 en 28 september
    iPhone black 128gb
    En Apple Watch sport black series 2 42mm
    In Belgiรซ

  67. Origineel geplaatst door gideon
    Ik heb de iPhone 7 plus 128 GB gitzwart succesvol kunnen bestellen (09:06). Maar ik heb nog niet een afleverindicatie binnen gekregen, dus fingers crossed voor de 16e.
    Ik heb een contract vernieuwing uitgevoerd bij T-Mobile maar het valt mij op dat de abonnement prijzen flink omhoog zijn gegaan. Ik betaalde 39,37 en nu dus 53,-.
    Dit is het abonnement:
    Stel Samen & Stel Bij โ‚ฌ 10,00
    Toestelbetaling โ‚ฌ 27,00
    6 GB (L) โ‚ฌ 10,50
    Onbeperkt NL + 120 EU โ‚ฌ 5,50
    Totaal maandelijkse kosten โ‚ฌ 53,00
    Dit is dezelfde prijs als nieuwe klanten. Ik heb T-mobile al geprobeerd te bellen voor uitleg hierover maar daar kom je nu gewoon simpelweg niet doorheen.
    Zijn er meer mensen die verlengen bij T-mobile en zo ja krijgen/hebben jullie nog korting gekregen?

    Ik keek ook bij KPN online, ook zoiets, dit terwijl ik al een abonnement heb. Dat is de reden waarom ik liever hun winkel binnenloop, om het te vasthouden, oordelen en te praten over prijzen. Het is denk ik hun verkoopstrategie en krijg je toestel er gratis bij?

  68. @Marc: Juist hetzelfde als bij mij. Verzending binnen 6-8 werkdagen, maar levering pas vanaf 26 september.

  69. Origineel geplaatst door Yannick
    @KvdLinde: Wow, dat zou straf zijn als mensen die voor je bestelden hem later krijgenโ€ฆ O.o

    Vind ik geen straf hoor ๐Ÿ˜›
    Heb ik wat om naar uit te kijken… LOL

  70. Gaan de prijzen van de andere modellen nog omlaag?

  71. Net de 7 Plus ( zwart 32 GB Besteld ) de 6S gaat naar mijn vrouw.

  72. 9:05 besteld iPhone 7 git zwart 128gb levering 23-30 september.

  73. Hier ook als de kippen erbij en een 7 plus black 32 gb besteld. Ook verzendklaar binnen 6-8 werkdagen, maar levering pas 26-28 sept… Geduld is een schone deugd, dankuwel Apple om ons deze deugd gratis bij deze pre-order mee te leveren! ๐Ÿ˜‰

  74. Ik heb de 7 plus 32 GB zwart besteld. Betaald uiteraard en een bevestigingsmail gekregen, maar nog geen levertijd. Dit is als mijn betaling is verwerkt volgens de mail. Heeft iedereen dit?

  75. Order mat zwart met 128gb besteld om 9:15 levering de 16e!

  76. Origineel geplaatst door Nicky
    9:05 besteld iPhone 7 git zwart 128gb levering 23-30 september.

    Merk wel dat het aanbod van git zwart een stuk lager ligt dan de andere modellen

  77. @Nicky: Denk inderdaad dat het aan de Gitzwarte versie kan liggen. Ik heb ook om 09;03 besteld en levering pas 23-30 sept.

  78. Origineel geplaatst door Niek
    Ik heb de 7 plus 32 GB zwart besteld. Betaald uiteraard en een bevestigingsmail gekregen, maar nog geen levertijd. Dit is als mijn betaling is verwerkt volgens de mail. Heeft iedereen dit?

    Dat heb ik ook, dat is omdat ik gekozen heb om te betalen via bankoverschrijving.
    Wanneer ze de betaling binnen hebben, dan krijg je een datum van levering.

  79. iPhone 7 Plus gitzwart 128gb besteld om 09:10 uur (eerder niet beschikbaar). Levertijd tussen 3 en 7 oktober.

  80. Origineel geplaatst door jan jansen
    Ik sla de iphone 7 over ivm te grote bezels, dit belemmert mij in het nemen van de plus versie. Valt er daardoor te groot uit. Daarnaast kun je uit alles afleiden dat deze iphones een tussenmodel zijn en volgend jaar er daadwerkelijk een nieuw uiterlijk komt. Dus hou mijn iphone 6 wel. Had graag een nieuwe gekocht maar niet hetzelfde uiterlijk als de iphone 6. Weinig evolutie in 3 jaar tijd dan.

    Ik krijg het gevoel dat Apple bewust allerlei meer spectaculaire veranderingen bewaart voor de release van volgend jaar. Het is dan 10 jaar iPhone en ik vermoed dat deze decennium versie (iPhone-X als naam???) wel drastisch nieuwer moet zijn dan de vorige versie. Daarom lijken de veranderingen in de 7 zo .. on-overtuigend .. ik ga (denk ik, weet het nooit zeker. Misschien kan ik me in December toch ineens niet meer inhouden! ๐Ÿ˜‰ ) deze versie overslaan. Maar als ik er toch voor zou gaan dan zou het een matzwarte 128GB iPhone7-plus zijn.

  81. Om 9.45 uur bij CoolBlue bestald, iPhone 7+ 128Gb levering zaterdag 17 september.

  82. Hier via T-Mobile verlengt met de keuze afhalen in de winkel. Kan alleen nergens zien welke datum ik het toestel af kan halen. Men geeft alleen aan dat er 24 uur voor het afhalen contact met mij word opgenomen….. kan dus ook zomaar 2 of 3 weken duren??

  83. Origineel geplaatst door KvdLinde
    Ik heb zojuist de iPhone 7 Plus 128GB in zilver besteld.

    Waarschijnlijk levering op 16 September, kan niet wachten.

    Zojuist email ontvangen van Apple, geleverd op 16 September.

  84. Gitzwart 7 besteld, levering 3-7 okt, en de versie 2 watch, die wel op 16 september, die git zwarte lijkt mij het populairst toch? Silicone hoesje er om en krasvrij ๐Ÿ˜‰

  85. 9:18 de iPhone 7 128 zwart besteld. De 16e krijg ik hem, hoop ik tenminste.

  86. Het blijft toch een vreemd verhaalโ€ฆ Bij mij staat verzendklaar: 6 tot 8 werkdagen en leveren tussen 26 en 28 september (dat is geen 6 tot 8 werkdagen). Of hun dagen zijn niet goed of ze kletsen maar wat.
    Wat staat er bij de anderen dan in de mail?

    Verzending is dan vanuit China. Had ik twee jaar geleden ook. Daarom duurt het nog zo lang. Wat ik destijds helemaal idioot vond was dat DHL hem al twee dagen voor afleverdatum in Nederland had, maar ze mochten hem niet eerder van Apple uitleveren. Ook al was de officiรซle releasedatum al geweest. Hoop dat het dit jaar niet weer zo is dat hij dagen in NL bij DHL of UPS ligt.

  87. Om 09.10h een 7 32gb zwart en een 7 128gb zwart besteld. Heb gekozen voor afhaal in de store om 1700h. Ik moest gelijk afrekenen, bij afhaal hoefde dat normaliter nooit. Geld is er al af, 16e liggen ze klaar ๐ŸŽˆ

  88. Ik sla over

    Vindt het niet echt waard om nu al over te stappen van m’n 6S plus. En ik wil eerst maar eens wachten tot er fatsoenlijke oplossingen komen voor het ontbreken van de jack plug. Hoop dat daarvan volgend jaar meer optie zijn en vooral goedkoper.

  89. iPhone 7, mat zwart, 32GB. en…. besteld !

  90. Vind mijn iPhone SE (wel 64gb natuurlijk) nog steeds de beste keuze. Ondanks dat de 7 hier en daar iets betere specs heeft, biedt de SE verreweg het meest waar voor zijn geld. Daarbij opgeteld het (voor mij) praktischer formaat รฉn veel mooier design (al zijn de antennestrepen bij de 7 een stuk minder opvallend, hij heeft nog steeds hetzelfde lelijke 6 design met uitpuilende camera). Maar wachten op 2017 en kijken of Apple dan eens een keer met een mooi design op de proppen kan komen.

  91. @Marc: De reden waarom er nu vรฉรฉl meer landen bij de eerste reeks verkopen zit, heef waarschijnlijk alles te maken met de tegenvallende verkoopcijfers van de iPhone de laatste tijd. Apple heeft waarschijnlijk gekozen om tรณch zo veel mogelijk iPhones te kunnen verkopen in het laatste kwartaal van dit jaar door nu vele andere landen (waaronder Nederland), nu ook maar mee te nemen. Als er veel betere prognoses waren, dan had Nederland echt niet bij de eerste badge gezeten, want dan was de iPhone waarschijnlijk niet meer aan te slepen geweest. Je vermoeden dat ‘niemand’ hem zou willen is wellicht wat sterk uitgedrukt, maar het zal nog steeds zo zijn dat er voor de 7 in het totaal genomen minder vraag is dan naar de 6 destijds. Alleen is dit jaar dus niet te vergelijken met de vorige jaren omdat de 1ste badge veel meer landen bediend. Ben benieuwd naar de uiteindelijke verkoopcijfers.

  92. @Visstick81: Apple heeft aangeraden dat als je voor Jet Black kiest aka gitzwart, dat je dan een hoesje eromheen moet hebben omdat het nog niet echt scratchproof is.. Daarom heb ik gewoon voor matte zwart gekozen.. En die Jet Black is helaas niet vlekkenproof…

  93. Origineel geplaatst door Freaky
    Ik sla over

    Vindt het niet echt waard om nu al over te stappen van mโ€™n 6S plus. En ik wil eerst maar eens wachten tot er fatsoenlijke oplossingen komen voor het ontbreken van de jack plug. Hoop dat daarvan volgend jaar meer optie zijn en vooral goedkoper.

    Een gratis adapter is toch genoeg?

  94. Vanmorgen rond 10.00 matzwarte 128 gb besteld om vrijdag de 16e op te halen bij Applestore in Haarlem. Er waren nog veel tijden beschikbaar.
    Off topic: De bevestigingsmail van Apple wemelt van de taalfouten!

  95. 9.16 uur besteld en betaald via ideal. Nog geen mailtje met bezorgdatum…..

    Misschien dan toch annuleren en ophalen in Duitsland?

  96. iPhone 7, Gitzwart, 128 GB besteld. In de bevestiging stond als leverdatum 23-30 september maar nog steeds de email van de betalingsverwerking niet ontvangen. Hoop niet ineens alsnog een datum in november te krijgen.

    Ben voor de gitzwarte versie gegaan omdat de rest mij te veel doen denken aan de iPhone 6/6S. De gitzwarte heeft in mijn optiek echt een eigen karakter. Hopelijk geen scratch-gate.

  97. @th()mas: ik heb om 09:10 besteld en heb ook nog geen bevestiging van mijn betaling ontvangen. Duurt zo wel heel lang.

  98. Origineel geplaatst door Freaky
    Ik sla over
    Vindt het niet echt waard om nu al over te stappen van mโ€™n 6S plus. En ik wil eerst maar eens wachten tot er fatsoenlijke oplossingen komen voor het ontbreken van de jack plug. Hoop dat daarvan volgend jaar meer optie zijn en vooral goedkoper.

    Origineel geplaatst door Michel
    Een gratis adapter is toch genoeg?

    Is een beetje houtje touwtje oplossing (zoals Apple wel vaker doet: sommige laptop modellen ook maar รฉรฉn usb poort levert (toegegeven, de benodigde hub wordt daar niet meegeleverd)) of bij de grotere iPhone modellen het scherm halveren als je het met een hand wil kunnen bedienen zoals dat alrtijd kon en kan met de 4″ versies.

  99. Ik ben net eventjes op de DE site alle winkels afgespeurd en overal het zelfde.
    Git zwart, Jet black of zoals in DE diamond black, is nergens te krijgen.
    Eigenlijk wel jammer dat ik mijn tijd heb verdaan aan de NL-site, had beter naar Oberhause kunnnen rijden denk ik zo.
    Zelfs hun reserveringspagina is beter, in een oogopslag alle voorradige telefoons.

  100. De 7 plus heeft ook 5x digitale zoom en niet 10x zoals de infographic doet vermoeden.

    Doordat er 2x optische zoom is en wanneer je dit gebruikt kan je vervolgens nog 5x digitale zoom toepassen.

    In feite heb je dus tot 10x ingezoomd maar van 1x naar 2x doe je dit optisch en van 2x naar 10x doe je dit digitaal.

  101. @Joshua: Klopt! Ik dacht ook al, ik heb een exclusief exemplaar nu met 64gb maar toch niet :D.

  102. Ik heb nog steeds geen bevestiging van mijn betaling binnen. Besteld rond 09:10 iphone 7 zwart 32 gb. Ik zag net wel bij mijn account dat ze hem aan net controleren waren. Dus afwachten.

  103. Ik heb zojuist bevestiging gekregen dat die van mij op Vrijdag geleverd wordt. Zwart 128gb betaald met Ideal

  104. Tip: Coolblue
    Ik heb me KPN abonnement bij Coolblue verlengd i.p.v. direct via KPN, scheelde 150 euro in bijbetaling voor het exact zelfde abonnement.
    Toestel: 128gb jet black iPhone 7 Plus, pas rond 13:00 besteld en werd vervolgens binnen 5 min gebeld dat hij aanstaande vrijdag geleverd wordt!

  105. Origineel geplaatst door Macaanzee
    Ik kies (opnieuw) voor de grootste, de beste, dus de iPhone 7 Plus. De iPhone 6 Plus is me ook prima bevallen. Ik twijfel nog over de kleur. Ik heb al jaren wit/zilveren iPhones maar denk erover om nu te kiezen voor jet black, ondanks de waarschuwing van Apple dat ie lelijk kan worden en dof.

    Ik ga weer een doorzichtig gel hoesje gebruiken, net als nu. Kan ik toch helemaal genieten van design en kleur, maar heb ik wat meer grip. Anders valt ie te vaak uit mโ€™n handen ๐Ÿ™‚

    Maar die word later weer zwart of niet heb je niet zoiets dat later zwart word van kleur?

  106. Ik ga wachten op de volgende iPhone. Iedereen weet dat deze pas echt anders gaat worden. Bovendien schijnt er ook een spectaculaire nieuwe feature in te komen de volgende keer! Ik heb uit betrouwbare bronnen gehoord dat er een heuse mini-jack aansluiting in komt te zitten!!

  107. Vanmorgen vroeg met iDEAL 7Plus 256GB besteld. Levering pas in oktober ๐Ÿ™„

  108. Zijn er ook gewoon nieuwe iPhones in een Apple store beschikbaar op 16 of 17 september? Dus als er geen reservatie/bestelling is geplaatst? Interesse in iPhone 7 128 GB Gitzwart…

  109. @Sandra: ik ging ook van โ‚ฌ36 naar โ‚ฌ53, ik wilde dat niet hebben. Nu betaal ik 19,25 per maand voor 120 belminuten en 1 gig internet, das 30 belminuten meer dan ik had. Alleen betaal ik bijna 850 euro voor een Iphone 7 plus met 128 gig. Aangezien ik de kleur black wilde krijg ik hem 16 sep. Ps abbo 24 maanden.

  110. Origineel geplaatst door Sandra
    Ik kan mijn vorig bericht niet aanpassen door nog een zin te toevoegen, maar ik zit me te verbazen over 256 en 128 GB. Wat moet je eigenlijk met al dat ruimte op je iphone? (dilemma keuzes geheugen)

    Zelf jaren met 16GB gedaan. Ging op zich wel, maar was constant bezig dingen online te zetten of te verwijderen. Nu een 64GB en kan daarmee alles doen wat ik wil zonder op het geheugen te letten. Zelfs met relatief veel 4k filmpjes blijf ik voldoende ruimte overhouden om ze ook nog eens op m’n iPhone te kunnen monteren. Maar met iedere iOS update worden de apps ook weer groter en de 7 heeft ook weer een hogere resolutie etc. Persoonlijk zou ik met 128GB meer dan tevreden zijn maar uiteraard is extra geheugen nooit weg. Je kunt bijvoorbeeld een hele berg speelfilms op je iPhone zetten die je dan volledig zonder internet nodig te hebben kunt afspelen. Zelfde geldt voor muziek. Dus het ligt er helemaal aan wat je ermee wilt of gaat doen en hoe groot je portemonnee is.

  111. Origineel geplaatst door Hans
    Vanmorgen vroeg met iDEAL 7Plus 256GB besteld. Levering pas in oktober ๐Ÿ™„

    Same here……9.10 besteld, mail als 14.30 binnen, dus verzendklaar in 2-3 weken

  112. Via T-Mobile Zakelijk vanochtend de iPhone 7 Plus 128GB in Jet Black besteld. Even getwijfeld over de kleur, maat ik vind het weer ‘s wat anders.
    Volgende vrijdag wordt ie bezorgd!
    Ik heb voor m’n vriendin de prijzen uitgezocht voor ook een iPhone 7 Plus. Het viel me op dat van de beste providers T-Mobile het voordeligst is, vanwege extra kortingen nu. Zelfs goedkoper dan Tele2 via Mobiel.nl

  113. @Arjan: je wilde niet van โ‚ฌ36 naar โ‚ฌ53 euro en hebt daarom een abonnement van โ‚ฌ19,25 genomen en koopt apart een iPhone van (bijna) โ‚ฌ850. Dan ben je alsnog duurder uit, berekend over 24 maanden ben je gemiddeld per maand โ‚ฌ54,25 kwijt. Plus dat je bij maandelijkse betaling het bedrag niet ineens hoeft te betalen.

  114. @Macaanzee: ik zei ook niet dat ik goedkoper uit was. Ps met de verkoop van mijn huidige iphone blijft er 400 euro over die ik moet bij betalen. Een van de voordelen van een iphone ze zijn redelijk waardevast ๐Ÿ™‚

  115. Origineel geplaatst door Jean-Paul Horn
    @St: Dat ligt eraan of er minder reserveringen zijn dan er voorraad is. Dat is nu nog niet bekend. Bij de iPhone 6s was dit het geval, maar dan wel beperkte keuze (dus niet de populaire configuraties).

    Oke, bedankt. Waarschijnlijk dus niet meer beschikbaar de gitzwarte (aangezien niet meer op voorraad in de store in Brussel)? Heb wel gezien dat nieuwe reservering mogelijk is van 17 september om 06:00u… Betekent dit dat er dan een nieuwe levering is? Twijfel nu om de 16e of 17e langs te gaan… Iemand ervaring hiermee?

  116. Het wordt de 7S…. Ik wacht namelijk liever op een S.. De overtreffende trap in het algemeen

  117. @arjan: Ik heb uiteindelijk precies dezelfde deal als jou genomen. Enige afwijking is dat ik 25,- pm betaal, hiervoor krijg ik onbeperkt bellen en 6 GB internet.

    Enige vreemde is dat ik vanochtend besteld heb (09:05) en ook een paar min daarna de bevestiging heb gekregen. Vervolgens ook mijn betaalwijze heb doorgegeven maar ik heb tot nu toe nog steeds geen bezorgafspraak. Zijn er meer mensen die hier last van hebben ? Betreft iPhone 7 plus, 128 GB, git zwart.

  118. @gideon: Gideon ik heb de mail ( bezorg afspraak) ook nog niet ontvangen. Ik ga er maar vanuit dat het komt door de drukte vandaag. Gr Arjan.

  119. Ik sla deze generatie over. Volgend jaar lijkt me vroeg genoeg om mijn iPhone 6 te vervangen.

  120. Apple kennende komt er volgend jaar gewoon een 7S model uit met een mjnimale upgrade… geen nut om nog een jaar te wachten indien je kan upgraden. Voor mij de 7 128gb matzwart (huidige : 6s plus SG 64gb)

  121. @Mustafa: Ik was ook heel erg aan het twijfelen, maar ben uiteindelijk toch voor de matzwarte gegaan. Gitzwart krast ten eerste heel snel, hebben ze toegegeven. Ik zou hem alleen daarom al met een hoes gebruiken, maar ja.. wat is het nut dan van die kleur als je het verbergt? Daarnaast vond ik matzwart er ook wel classy uitzien.

  122. Origineel geplaatst door Niels
    Als je van watch 1 naar series 2 overstapt, neem je dan best de Nike editie? Dan krijg je extra functies en kan je het bandje vervangen door bandjes die je al had? Of moet je dan altijd die Nike watchface gebruiken?

    Ja dat klinkt logisch idd

  123. Origineel geplaatst door Nipi
    Tip: Coolblue
    Ik heb me KPN abonnement bij Coolblue verlengd i.p.v. direct via KPN, scheelde 150 euro in bijbetaling voor het exact zelfde abonnement.
    Toestel: 128gb jet black iPhone 7 Plus, pas rond 13:00 besteld en werd vervolgens binnen 5 min gebeld dat hij aanstaande vrijdag geleverd wordt!

    Je hebt hoop ik onderaan je bestelling wel gezien dat je dan de KPN-variant van de iPhone (lees: met simlock) krijgt?
    Onderaan je bestelling staat dat vermeld. Daaronder zit een knop waarmee je kunt kiezen voor een simlockvrij toestel. Maar dan is de bijbetaling natuurlijk hoger ๐Ÿ˜Œ.

  124. @Macaanzee: Je kunt het ook zo zien: voor die luttele โ‚ฌ1,25 per maand voorkomt ‘ie de registratie bij het BKR die tegenwoordig aan een abonnement mรจt toestel vastzit, met alle ellende vandien. ๐Ÿ˜
    Nog los van het feit dat een iPhone in twee jaar afschrijven naar nul idd wel erg pessimistisch is…
    Toch knap hoe sommigen die huurkoop voor zichzelf recht weten te praten, terwijl je overal de nadelen kunt lezen ๐Ÿค”

  125. Origineel geplaatst door Ferryman
    @Macaanzee: Je kunt het ook zo zien: voor die luttele โ‚ฌ1,25 per maand voorkomt โ€˜ie de registratie bij het BKR die tegenwoordig aan een abonnement mรจt toestel vastzit, met alle ellende vandien. ๐Ÿ˜

    Vertel ‘ns welke ellende volgens jou vastzit aan een Telecom (TC) registratie bij het BKR? Zolang er geen achterstanden zijn doen kredietverstrekkers daar helemaal niets mee, hoor.

  126. @Pascal: Diverse media meldden al wat je (ook) hier bij FD kunt lezen. Sinds de eisen toch al zijn aangescherpt zitten veel mensen op een huizenmarkt waarin de prijzen ook weer stijgen absoluut niet te wachten op een nog lager uitvallend maximum… los van ‘t effect van (niet) op tijd betalen

  127. @PS: Ik idem dito, maar pas om 9:14 uur. Ik kon er niet eerder in komen. Daardoor pas levering in Oktober ๐Ÿ˜ Dat komt denk ik door ZIGGO.. Ik had het zelfde probleem met de Apple Watch en met mijn iPhone 6Plus!
    Wie heeft er nog meer slechte ervaringen met ZIGGO?

  128. Vandaag de 7 – 32GB zwart besteld bij iCentre.

    Levering verwacht rond 30 september. Dat zou toch sneller moeten kunnen?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.