Reacties voor: Vermoedelijke foto’s van ‘goedkope’ iPhone 4S gelekt

Taiwanese website weet foto's te tonen van een iPhone 4S. Deze is in ontwerp gelijk aan de huidige iPhone, of het hier om een nieuwe iPhone gaat is dus zeer de vraag. Een oud prototype van de iPhone 4 is ook goed mogelijk.
Klaas Kooistra -

Reacties: 36 reacties

  1. Ligt het aan mij of is dat gewoon de iPhone 4 en kun je eigenlijk verder nergens aan zien dat er iets anders is aan dit toestel? :S

  2. Dit gerucht is al ontkracht.

  3. Update is gewoon een voor en achter cover om hem wit te laten lijken. Niks bijzonders.

  4. Als beide kanten van Plastic zijn, dan zijn ze hopelijk makkelijk vervangbaar, anders ga je met krassen komen van het in je broekzak steken die erg vervelend zijn. (Kijk maar naar de achterkant van pre-iPhone4 modellen)

  5. Dit lijkt mij gewoon een iPhone4 met een vroege versies van witte frontjes. Van voor de witte iPhone4. Je kon toen sets kopen in China om je iPhone wit te maken en veel van die sets waren goedkope plastic frontjes. Ook hierop stonden de versienummers niet vermeld.

    Dit is geen iPhone 4s

  6. Plastic oogt wel erg goedkoop. Geloof er niets van. Apple maakt luxe producten, geen plastic troep.

  7. Idd maar de zwarte streepjes zijn ook anders kijk maan op de foto van de achterkant of lijkt dat maar zo?

  8. Origineel geplaatst door Arthur Alexander Hofman-Klünder
    Plastic oogt wel erg goedkoop. Geloof er niets van. Apple maakt luxe producten, geen plastic troep.

    Deze troep is uiteraard gemaakt door chinezen.

  9. Origineel geplaatst door PhresiF
    Deze troep is uiteraard gemaakt door chinezen.

    En jouw originele iPhone niet dacht je?

  10. Als er op die iphone cydia draait kan kan jay freeman toch zien wat voor model het is?!

  11. Even voor de goede orde. Alle iphones worden gemaakt door chinezen.

  12. De homepage button ligt veel te diep, de mute knop steekt te ver uit en zit er halfbakken scheef in. Natuurlijk is dit geen nieuwe iPhone!

  13. Ik vind het wel leuk om alle roddels een beetje te lezen moet ik eerlijk zeggen… maar ik word een beetje moe van het zinnetje: “de site wist eerder wél foto’s van de nieuwe blabla te tonen”.

    Als ik bijvoorbeeld ga kijken hoewel tientallen posts iPhoneclub heeft gedaan naar de ‘nieuwe’ iphone, dan denk ik ook hier wel ergens een foto van een nieuw model tussen zit. Dus als je maar genoeg erop gooit heb je altijd wel een keer succes.

  14. Origineel geplaatst door PhresiF
    Deze troep is uiteraard gemaakt door chinezen.

    Ik hoop dat dit een grapje is want de huidige iPhone wordt ook door Chinezen gemaakt, in ieder geval het bewijs dat ze daar in elkaar worden gezet staat achterop je iPhone.

  15. Het lijkt ook wel dat er een beschermsticker op de achterkant zit, doordat links onder je een breder randje ziet dan aan de rechter kant onder. Lijkt mij een antiglans sticker zwart naar wit nieuwe case zonder cijfers

  16. Bedoel en sticker en nieuwe case, daarnaast, waarom zou deze al gejailbreaked zijn? Cydia toch

  17. Ik denk dat het gewoon een iPhone 4 wordt met verbeteringen onder de motorkap. Zo boeiend verwacht ik de nieuwe iPhone niet.

  18. yeagh right! Op de foto is Cydia aan het updaten, hij is zeker ook gelijk gejailbreaked ?!? Hoe kun je dit uberhaupt serieus nemen…. Enne.. Glas vervangen door plastic.. Duhhhhh

  19. Origineel geplaatst door Arthur Alexander Hofman-Klünder
    Plastic oogt wel erg goedkoop. Geloof er niets van. Apple maakt luxe producten, geen plastic troep.

    En dat blijven ze ook doen maar een goedkoper toestel voor de onderkant van de markt zou volgens mij een heel goed idee zijn.

    Voor veel mensen is de iphone te duur en mist Apple omzet.

  20. Cydia op een nieuw prototype van Apple? Raar.
    *kuch*conversatiekit*kuch*

  21. Je ziet duidelijk op de linker foto dat er een (hard?) plastic doorzichtig hoesje op het frontje zit. Je ziet het lijntje om de speaker bovenop… Kan dus alsnog prima glas onder zitten.
    Lijkt me zeer stug dat Apple een plastic touch screen gaat gebruiken. Steve was juist zo tevreden met z’n vondst van glas als touch screen…

  22. @ArthurMetTeLangeAchternaam: Apple maakt mooie producten maar luxe? De iPhone word gigantisch verkocht en is vrij mainstream. Juist daarom denk ik dat er geen goedkope komt, ze zijn al betaalbaar, zolang je maar bereid ben om het geld ervoor neer te leggen.

  23. echt dom ‘huidige iPhone 4’ Apple heeft nog niet eens aangekondigt over een nieuwe iPhone, dat mensen zo ongeduldig zijn, kijk naar iPhone 3gs 2 jaar later kwam pas de iPhone 4

  24. @Geronimo: hmm dan heb jij de verkoop/presentaties niet gevolgd 😛
    tot nu toe is er elk jaar een nieuwe iphone uitgekomen

    2007: iphone
    2008: iphone 3G
    2009: iphone 3GS
    2010: iphone 4
    2011: iphone ?? (4S, 5) wie weet

  25. Origineel geplaatst door hoi
    @ArthurMetTeLangeAchternaam: Apple maakt mooie producten maar luxe? De iPhone word gigantisch verkocht en is vrij mainstream. Juist daarom denk ik dat er geen goedkope komt, ze zijn al betaalbaar, zolang je maar bereid ben om het geld ervoor neer te leggen.

    Ja dat is een rols royce ook, er worden er alleen maar minder geproduceerd omdat we er niet in grote getalen zoveel geld voor neer willen/kunnen leggen.

    Dus om te zeggen dat een iphone geen luxe duur ding is gaat mij in dat opIcht een beetje kort door de bocht. Er zijn hordes mensen die hem nog steeds niet kunnen kopen.

    Sterker nog, heb ondanks dat ik het geld wel heb lang getwijfeld of ik er eentje aan zou schaffen vanwege de prijs en waarvoor ik hem ging gebruiken. Toegegeven achteraf blij dat ik het wel gedaan heb.

  26. Dit is één van de eerste witte iPhones voordat de productie hiervan werd gestopt ivm de flitser. Als het een 4S is, is hij vast niet te jailbreaken zoals deze.

    Vriend van me heeft zo’n orginele witte iPhone van die tijd. Gejailbreaked en alles..

  27. Is ‘m niet! Er is een bevestiging dat het scherm groter is als
    Van de Iphone 4. Dit scjherm zou dan bijna de buitenkant moeten raken maar dat is bij deze zeker niet het geval… We wachten gewoon vrolijk af.

  28. Dit gerucht komt van de Vietnamese site tinthe.vn. Deze site is zeer betrouwbaar op het gebied van geruchten. Deze site had ondermeer een iPhone 4 ongeveer tegelijkertijd met de beroemde gestolen telefoon van Gizmodo. Ook andere Apple producten hebben ze vaak al voordat iemand anders ze heeft. Kennelijk hebben ze een bron in één van de Apple fabrieken. Ik geloof in ieder geval dat dit een origineel Apple product is. Of dit een prototype is (eventueel van het oude iPhone 4 model zelfs) blijft even afwachten maar dit is zeker een betrouwbaarder bericht dan de meeste geruchten die langs komen.

  29. Bouw nu allemaal zelf een artikel met ‘iPhone 5’, ‘medewerker’, ‘Apple’, ‘gelekt’, ‘chinees’, ‘geruchten’, ‘case’, ‘release’, ‘datum’, ‘bevestigd’, ‘blog’, ‘kenner’, ‘voormalig’, ‘camera’, ‘processor’, ‘scherm’, ‘…’,…

    SEO succes gegarandeerd! 😉

  30. Een iphone 4s met een jailbreak? Ik koop een paar plastic frontjes op ebay en hoppa ik heb een iphone 4s prototype!

  31. Ik hoop dus echt niet dat er een goedkopere iPhone komt want straks loopt iedereen ermee en dan is er helemaal niks meer aan …
    Maar dat vind ik persoonlijk 😉

  32. De limera1n exploid zit toch in de processor? Krijgt deze tel dan geen nieuwe processor of is hij minstens naar ios5 geupdate (want waarom een toetsel dat met ios5 verkocht gaat worden met ios 4 testen?) deze is dus behoorlijk FAKE’

  33. Origineel geplaatst door RoforceIs ‘m niet! Er is een bevestiging dat het scherm groter is als
    Van de Iphone 4.

    Kijk, bij sommigen zijn geruchten al verworden tot feiten! Da’s ‘t gevaar van al die geruchten. Werkelijkheid en fictie gaan door elkaar heen lopen. Er is nog helemaal NIETS bevestigd over de nieuwe iPhone, ook niet dat deze een groter scherm heeft!

  34. Is een nep witte cover. Je kunt het zien boven de luidspreker, daar zitten allemaal kleine gaatjes. Voorgaande replica covers uit china hadden dit ook, echter gaf dat problemen met de lichtsensor voor het uitschakelen van het beeld bij het bellen. (normaal is dit dus een klein zwart balkje) Dus dit is zeer zeker een china cover op een iPhone 4

  35. Productielijn van Apple
    2007: iPhone
    2008: iPhone 3G
    2009: iPhone 3GS
    2010: iPhone 4
    2011: iPhone 4GS (Goedkopere versie)
    2012: iPhone 5

    volgens T-Mobile

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.