Vermoedelijke foto’s van ‘goedkope’ iPhone 4S gelekt

Taiwanese website weet foto's te tonen van een iPhone 4S. Deze is in ontwerp gelijk aan de huidige iPhone, of het hier om een nieuwe iPhone gaat is dus zeer de vraag. Een oud prototype van de iPhone 4 is ook goed mogelijk.

iPhone 4S prototypeEr blijven maar geruchten opduiken over de nieuwe iPhone. Nadat er gisteren een hoesje van de iPhone 5 uitgelekt zou zijn en er vanochtend nieuws over een mogelijke lanceerdatum was, zijn er nu opnieuw geruchten over een nieuwe iPhone. Ditmaal zou het gaan om een vervanging voor de iPhone 3GS, als goedkope variant van de iPhone. Deze iPhone 4S zou tegelijk met de iPhone 5 gelanceerd worden. De Vietnamese website Tinhte heeft naar eigen zeggen de hand weten te leggen op foto’s van een nieuwe iPhone 4S.


De foto’s tonen veel gelijkenis met de huidige iPhone 4. Aan de achterkant staat echter geen modelnummer of andere gegevens die normaal wel op een iPhone staan. Dit kan duiden op een prototype van zowel een iPhone 4 als een nog niet gelanceerde iPhone. Volgens de persoon die de foto’s plaatste zijn de glasplaten aan beide kanten van de iPhone vervangen voor twee plastic platen om de iPhone goedkoper en lichter te maken.

De foto’s tonen de voor- en achterkant van de iPhone. Ook is duidelijk te zien dat de iPhone gejailbreaked is. Het ontwerp is identiek aan de huidige iPhone, wat in lijn ligt met eerdere geruchten over een goedkopere iPhone 4s, die qua ontwerp niet anders is dan de huidige iPhone.

Hoe legitiem de bron is blijft een vraag. Eerder wist de site foto’s te tonen van de huidige iPod touch, ver voordat deze beschikbaar kwam. Ook wist de website de nieuwe MacBooks te tonen voordat deze gelanceerd waren, compleet met verpakking. Aan de andere kant claimde de bron eerder dat ze een nieuwe versie van iOS te tonen met multitasken in de stijl van exposé. Dit bleek echter een oude testbuild te zijn van iOS 4.

Via: AppleInsider

Reacties: 36 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.