Reacties voor: Verkoop iPhone in Duitsland is begonnen

In Keulen ging vannacht om 0:01 de verkoop van de Duitse iPhone van start. Zo'n 400 mensen doorstonden de regen om als eerste de iPhone te kopen.
Lees het complete artikel → Verkoop iPhone in Duitsland is begonnen
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 17 reacties

  1. Ik lach me rot wanneer hij in Nederland uitkomt. Volgens mij heeft dan iedereen die een iphone wil, er al eentje in zijn bezit. Drukke boel bij de lancering in nederland: 5 mensen bij de t-mobile winkel in rdam! LoL

    ( Send from my iphone. Ooooh )

  2. is er nu een abo nodig dat je direct tekent in de winkel? of is het ook via itunes zoals in de us?

  3. Ik wilde eens op http://www.t-mobile.de/iphone gaan kijken, maar die server ligt plat 😉 Ik denk dat het dus wel goed gaat met de verkopen van de iPhone in Duitsland.

    Network Error (tcp_error)

    A communication error occurred: “”
    The Web Server may be down, too busy, or experiencing other problems preventing it from responding to requests. You may wish to try again at a later time.

  4. Ik vind het een belachelijke hype.

  5. Je hoeft er niet aan mee te doen hoor. Ieder zijn hobby! 🙂

  6. Grappig dat er ook van die mensen zijn allemaal die eigenlijk totaal geen geld voor dat ding hebben, hoe bedoel je, jezelf in de schulden steken ;).

  7. ik van het weekend op een verjaardag en daar warenal 3 iphones aanwezig! Ik denk dat je wel gelijk hebt justin, straks heeft iedereen er al 1 als ie in nederland uitkomt!

  8. weet iemand of de duitse iPhone zonder unlock met de nederlandse t-mobile werkt?

  9. Hoe makkelijk is het eigenlijk op een Duitse iPhone te krijgen zonder abo van T-Mobile?

  10. je activeert hem gewoon weer via itunes, dus als er een unlock is voor je baseband voor firmware: 1.1.2 kun je hem gewoon unlocked gebruiken

  11. weet iemand of de duitse iPhone zonder unlock met de nederlandse t-mobile werkt?

    zou haast wel moeten tog, behalve dat je dan tog vast zit aan het abbo van duitsland. of meschien kan je dat ook omzetten.

  12. De site in Duitsland heeft me erg geholpen: ik heb besloten om hem vanuit VS te laten komen. En hem voor een paar tientjes te laten jailbraken en unlocken.

    Want in Duitsland betaal je twee jaar lang 70 euri’s per maand (!!) voor 200 belminuten en 150 sms-jes. En als je meer belt, betaal je 39 cent per minuut. Ik ben geen sms-er, 24 maanden maal 70 euro is 1680 euro.
    Ik heb nu een sim only van T-mobile, 200 belminuten voor 20 euro, zeker niet het goedkoopst wat er te vinden is maar dat kost me de komende twee jaar 480 euro. Voor dat prijsverschil is het nog voordeliger om zelf naar NYC te vliegen en er eentje mee te nemen!

    Alles werkt, wifi, internet, gprs, alleen de keuze om te bepalen welke voicemail bericht ik wil afluisteren dat doet het niet. Gut. Iphone rules!

  13. Macmichael kun je mij middels een pb misschien wat tips sturen wat betreft het
    over laten komen van een Iphone vanuit de VS?
    BVD

  14. Hi Jasper, er zijn een paar mogelijkheden:
    1.
    Zelf naar de VS of iemand vragen die daar naar toe gaat er eentje mee te laten nemen. In de Iphone winkel kost ie momenteel $399. Dat is ongeveer 275 euri.
    Bij de douane op Schiphol (ik ga er van uit dat je niet met de boot gaat) moet je de Iphone aangeven. Hij kost immers meer dan de vrije 175 euro. Als je hem niet aangeeft en je wordt gepakt betaal je een flinke boete (bron: http://www.douane.nl/veelgesteldevragen ).
    2.
    Je koopt hem in Nederland. Verschillende winkels verkopen hem al, al dan niet met abonnement en al dan niet geunlocked en gejailbraked.
    Ook op marktplaats.nl worden ze aangeboden. Zorg er wel voor dat je de Iphone in ongeopende verpakking krijgt, met aankoopbon.

    En hoe je hem in nl aan de praat krijgt als ie nog maagdelijk in de folie zit, dat lees je elders op dit forum.

    O ja, in Duitsland betaal je, naast die abonnementskosten ook nog eens een aanschafprijs van 400 euro. Succes.

  15. Als je een iPhone in Duitsland koopt, kun je die dan ook in de Engels taal zetten of alleen maar in het Duits ?

    En kan je hem gewoon kopen of moet je in de winkel tekenen voor een abonnement?

  16. In Duitsland krijg je um pas mee als je ook het contract met T-mobile tekent.
    Maar er zitten meerdere talen op als het goed is. So das ist schon!

  17. kan je wel als je een iphone in duitsland koopt, een nederlandse T-mobile sim erin gebruiken? of zit er behalfe simlock ook een landcode in.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.