Jailbreak firmware 1.1.2 al gelukt

De vannacht vrijgegeven iPhone firmware 1.1.2 schijnt al gekraakt te zijn. Een jailbreak voor het installeren van 3rd party applicaties is mogelijk, aldus het iPhone Dev Team. Er schijnt een vergelijkbare methode als voor 1.1.1 te zijn gebruikt met een symlink-patch.
Jean-Paul Horn - · Laatst bijgewerkt:

Firmware 1.1.2 is nog maar net uit of het iPhone Dev Team weet al te melden dat de jailbreak in ieder geval geen probleem zal zijn: een soortgelijke symlink-methode als voor 1.1.1 kan worden gebruikt. Specifieke instructies zijn nog niet beschikbaar, maar worden in de loop van vandaag verwacht. Er zijn wel wat conflicterende meldingen: TUAW weet te melden dat de jailbreak bedoeld is voor de iPod touch, terwijl Hacktheiphone onomwonden stelt dat de jailbreakmethode ook voor de iPhone bedoeld is. Daar is te lezen dat een downgrade van de firmware van 1.1.2 naar 1.1.1 mogelijk is “(Could take two attempts)”, maar ook dat de baseband nieuw is en niet kan worden gedowngrade (firmware is besturingssysteem en applicaties, baseband is het telefoondeel). We wachten verdere berichtgeving af en adviseren iedereen ondertussen met klem om nog niet te upgraden naar firmware 1.1.2!

In het forum weet Michael te melden dat er geen ondersteuning is voor de Nederlandse taal, zoals tot nu toe wel werd aangenomen. De wel ondersteunde talen zijn Duits, Frans, Engels en Italiaans. De firmware is wederom fors groter gegroeid naar 160MB en heeft versienummer 04.02.13_G, waarbij de 02 zou staan voor Europa. Of de firmware door het ontbreken van Nederlandse taalondersteuning nu wel zo interessant voor ons is, is voorlopig nog onduidelijk.
Met dank aan Grant en Bluevoice

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 oktober 2009, 0:48
Categorie Jailbreak
Onderwerpen firmware, unlock

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.