Reacties voor: ‘Verkoop iPhone 4S verdubbelt komend kwartaal’

Volgens UBS-analist Maynard Um zal de iPhone 4S meer dan veertig miljoen verkocht worden. Dit is ruim het dubbele ten opzichte van afgelopen kwartaal, toen de verkoopcijfers tegenvielen.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 17 reacties

  1. Ik had dat zelfs kunnen voorspellen.

  2. Ik wil hem niet kopen omdat die bijna het zelfde is als de iPhone 4. Nu vraag ik me af of de (eventuele) iPhone 5 in juni/juli/augustus 2012 uit gaat komen of net zoals deze straks pas ergens in oktober 2012??

    Want dan zit ik toch te denken om eventueel wel een nieuwe te kopen. Al hoewel, die andere is straks natuurlijk weer veel beter 🙂

  3. “Zo werden er in het derde kwartaal van 2011 maar 2,7 miljoen iPhones bij AT&T geactiveerd; het dieptepunt van afgelopen jaar.”

    Haha, whatthe****. Wat een dieptepunt zeg, “maar” 2,7 miljoen iPhones. Blijft een knappe prestatie van Apple!!

  4. Origineel geplaatst door marc
    Ik wil hem niet kopen omdat die bijna het zelfde is als de iPhone 4. Nu vraag ik me af of de (eventuele) iPhone 5 in juni/juli/augustus 2012 uit gaat komen of net zoals deze straks pas ergens in oktober 2012??Want dan zit ik toch te denken om eventueel wel een nieuwe te kopen. Al hoewel, die andere is straks natuurlijk weer veel beter

    Het is ook niet verplicht he? 😉 Misschien moet je volgend jaar ook maar even wachten, want in 2013 komt de 5s……

  5. Origineel geplaatst door marc
    Ik wil hem niet kopen omdat die bijna het zelfde is als de iPhone 4. Nu vraag ik me af of de (eventuele) iPhone 5 in juni/juli/augustus 2012 uit gaat komen of net zoals deze straks pas ergens in oktober 2012??Want dan zit ik toch te denken om eventueel wel een nieuwe te kopen. Al hoewel, die andere is straks natuurlijk weer veel beter

    Haha! Wat een onzekere reactie. Let op…jij hebt het komende kwartaal ook een 4S 🙂

    De iPhone 5 wordt volgend jaar september aangekondigd en komt in oktober uit. Maar zeker weten doen niemand dat totdat Apple het zegt.

  6. De 5 komt echt niet in juni. Met de 4s hebben ze de periode wat opgerekt en ik denk dat ze zich daarom nu aan de oktober release houden.

    In de maanden na maart hebben ze al een iPad release en daarom is een nieuwe iPhone dan niet meer zo nodig.

    Een continuïteit aan inkomsten zien de aandeelhouders graag en dat is toch wat er ook bij Apple belangrijk is.

  7. iPhone 5 moet in juni uitkomen (a) iig begin van de zomer, want dan kan je heel de vakantie met dat ding spelen haha

  8. hier zat ik op te wachten he”:p onvoorstelbaar!… mensen hier is de 1e discussie weer sinds de release van de iphone 4s over… wanneer wel niet de nieuwe iphone 5 uitkomt.. haha… en zo gaat het jaar in jaar uit op deze planeet………… sorry hoor,, ik vindt dit zo geweldigXD.

  9. Iphones worden verkocht als warme broodjes. De eerste pre-sale batch van Vodafone is er sinds 14:30 ook al weer doorheen. Betreft ongeveer 25.000 toestellen 😐

  10. De iPhone 5 komt nooit… De volgende iPhone zal de 6e zijn.

  11. De iPhone 5 komt niet. Hoe de volgende iPhone wel gaat heten weet ik niet. Als we dan toch spreken van een iPhone 5, dan is dat de huidige iPhone 4s.

  12. Als je de reacties leest op YouTube reviews zijn er veel die een sympathie aankoop doen.

  13. Ik denk dat de iPhone 5 ook volgend jaar in oktober uitkomt… Apple moet zich aan deze release-programma houden… want mensen (Waaronder ik) hebben een iPhone 4s 1 jarige abbonement genomen waardoor het begrijpelijk zou zijn als we die volgend jaar in oktober kunnen verlengen i.c.m een nieuwe iPhone 5!!!

  14. @Chavasse: Ja en de jaren ervoor kwam het omdat het een hype was, en volgend jaar is het 1 jarig herdenking van Steve jobs. Dus dan kopen er weer een hoop mensen de nieuwe. goed ben ik he?
    #Loos

  15. Ik denk dat ze de iPhone al lang klaar hadden liggen, maar gewoon het iPod en iPhone evenement in een wouden voegen!

  16. Je kan ook wachten tot 2015, dan komt de iPhone 7 of was het nou de 6s?

  17. Weet iemand of de 4 nog goedkoper word nu de 4 s eraan komt ?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.