Smart Cover voor iPad 2: Apple vervangt oranje door donkergrijs

De iPad 2 heeft nieuwe Smart Covers gekregen. De oranje kleur is vervangen door donkergrijs en de binnenkant van de covers is gelijk geworden aan de buitenkant.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

ipad-cover-grijsApple heeft vandaag een nieuwe versie van de MacBook Pro uitgebracht. Daarnaast verscheen er een nieuwe kleur Smart Cover, bedoeld voor de iPad 2. De oranje polyurethaan cover is vervangen door een donkergrijs exemplaar. Bovendien is de binnenkant van de polyurethaan cover niet langer grijs, maar is afgestemd op de buitenkant. Een roze cover is voortaan roze aan de buiten- en binnenkant.

Bij sommige uitvoeringen, zoals de donkerblauwe lederen cover, had de binnenkant al de juiste kleur. Een andere wijziging is dat de polyurethaan covers nu helderder kleuren hebben. Je hebt keuze uit blauw, groen, roze, lichtgrijs en donkergrijs.

Bij de lederen covers is de blauwe variant meer marineblauw geworden. De overige kleuren van de lederen covers (tan, zwart, crème en rood) zijn ongewijzigd gebleven. Dat geldt ook voor de prijs: €39 voor een polyurethaan-variant en €69 voor een lederen versie. Wil je zeker weten dat je de nieuwe variant hebt, dan is het slim om even te wachten tot Apple het aanbod in de eigen Store heeft aangepast. Ook hebben de Apple-retailers waarschijnlijk nog veel oude modellen op voorraad.

ipad2 rood smart cover

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 oktober 2011, 17:09
Categorie Accessoires
Onderwerpen cover, ipad

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.