60 Minutes-interview met Steve Jobs-biograaf online te bekijken

Biograaf Walter Isaacson verscheen bij het nieuwsprogramma 60 Minutes, om te spreken over zijn biografie over Steve Jobs. Deze is sinds afgelopen nacht verkrijgbaar.

60 Minutes Steve JobsHet Amerikaanse nieuwsprogramma 60 Minutes had een interview met Walter Isaacson, de schrijver van de geautoriseerde Steve Jobs-biografie. Een video van het interview is nu online te bekijken, ook hier in Nederland. Het interview geeft een kijkje in de biografie, die afgelopen nacht officieel verkrijbaar is in onder andere de iBookstore en andere boekenwinkels. Volgens Isaacson toont het boek alle facetten van Steve Jobs, zowel positief als negatief.

Zo wordt er volgens Isaacson gekeken naar wat Jobs heeft bereikt, maar ook naar zijn balorige karakter. Daarnaast haalt Isaacson een aantal interviews met Jobs aan die hoogstwaarschijnlijk uitgebreid in het boek terug te vinden zijn. Het interview met Isaacson is terug te zien in onderstaande video’s. Televisiezender CBS heeft het interview in tweeën opgedeeld. Daarnaast wordt de uitzending vergezeld door een aantal extra video’s die op de site van CBS verschenen en die ook uitwijden over Jobs.

YouTube-versies

De originele video’s maken gebruik van Flash. Daarom geven we hieronder ook de links naar de YouTube-versies, die op iPhone en iPad te bekijken zijn.

60 Minutes-interview deel 1

60 Minutes-interview deel 2

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 oktober 2011, 10:54
Categorie Apple
Onderwerpen biografie, steve jobs

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.