iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat
iCulture: Vandaag

iCulture Vandaag: dit was maandag 18 februari 2019

Wat gebeurde er op Apple-gebied op maandag 18 februari 2019? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

We gingen de week van start met een reeks betrouwbare geruchten, want deze waren afkomstig van de bekende Apple-analist Ming-Chi Kuo, die het eigenlijk altijd bij het juiste eind heeft. Zo voorspelt hij dat de iPhone 2019 batterij groter wordt en je daarmee een ander apparaat draadloos kan opladen. Verder verklapt hij dat Apple werkt aan een MacBook Pro 2019 met 16-inch scherm en komt de Apple Watch met een nieuwe keramische kast. Verder vandaag: er is mogelijk een nieuwe Apple Pay-hint en je kan je tuin besproeien met HomeKit dankzij de Gardena Smart System. Dat en meer in deze iCulture Vandaag!

Opinie, tips en meer

  • Met de functie Kondig beller aan, zorg je ervoor dat Siri de naam van een beller uitspreekt. In onze tip lees je hoe je dit instelt.

Nieuws

Apps & accessoires

Deals

Meer vandaag

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • TheFork- reserveer restaurants (gratis, iPhone/iPad, iOS 12.1+) - Vanaf nu heet de restaurant-app IENS gewoon The Fork, net als het internationale bedrijf waar het bij hoort.
  • Oral-B (gratis, iPhone, iOS 13.0+) - Nieuwe A.I. Poetsherkenning voor de Genius X. Ook is de geluidsherkenning uit de app verwijderd, waardoor hij alleen werkt met Bluetooth-tandenborstels.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.