Voor de fans: vergulde iPhone met portret van Donald Trump

De Trump iPhone is een vergulde telefoon met het portret van Donald Trump op de achterkant. Ideaal voor gelukszoekers die hopen een baantje bij Trump in de wacht te slepen.

Nu Trump president is geworden zullen er heel wat mensen zijn die opeens een wit voetje willen halen, ook als ze vroeger een gespannen relatie hadden. Dat lukt perfect met deze vergulde iPhone met het portret van Trump. Voor nog geen €3.000 heb je het instapmodel van de Trump iPhone met 32GB opslag.


Trump iPhone

We geven toe: het is een belachelijk idee om met een verguld portret van iemand anders op je iPhone rond te lopen, laat staan dat het Donald Trump is. Maar het Russische bedrijf Caviar heeft al een voorgeschiedenis met dit soort iPhones: ze maakten in het verleden al een vergulde iPhone met het portret van Poetin op de achterzijde. Caviar is gespecialiseerd in dit soort luxe telefoons die voorzien worden van een laagje goud, zilver of andere kostbare materialen. Ben je bereid om zoveel geld voor een iPhone uit te geven, dan is het misschien een beter idee om meteen te kiezen voor het duurste model die rond de €3500 kost en voorzien is van 256GB opslag.

Trump iPhone-verpakking

Volgens Caviar is de Trump iPhone een symbool van hoop voor de toenadering tussen Rusland en de Verenigde Staten. De fabrikant hoopt dat het zal leiden tot een verandering van de relatie tussen de twee wereldmachten. Via een knop op de site van Caviar kun je er meteen eentje reserveren.

Bekijk ook

Kan president Trump Apple dwingen om in de VS te produceren?

Kan de nieuwe president Trump Apple dwingen om de productie naar de VS te verplaatsen? Het kan theoretisch wel, maar dan moeten consumenten bereid zijn om flink meer te betalen.

Trump en Apple: geen perfect stel
In een eerder (iets serieuzer) artikel hebben we uitgelegd wat de gevolgen voor Apple zijn nu Trump president wordt. Tim Cook is er niet gerust op en merkt dat de intolerantie van Trump bij het personeel onrustgevoelens veroorzaakt. Hij stuurde daarom een memo aan zijn medewerkers, waarin hij ze oproept om de moed erin te houden en “Samen vooruit” te gaan op de ingeslagen weg van diversiteit en tolerantie binnen het bedrijf.

Bekijk ook

Tim Cook reageert op verkiezingen: 'Samen vooruit, ongeacht wie je bent'

Tim Cook heeft een memo aan het personeel gestuurd, waarin hij ze een hart onder de riem steekt na de presidentsverkiezingen van 2016. De nieuwe president Trump past niet bij het privacy- en minderhedenvriendelijke beleid van Apple.

Reacties: 12 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.