Vanavond 19.00 uur: iPad-aankondiging door Apple

Om 19:00 uur vanavond vindt in San Franisco het speciale event van Apple plaats waar zo goed als zeker de nieuwe iPad wordt aangekondigd. iPadclub doet verslag.
Elger van der Wel - · Laatst bijgewerkt:

Uitnodiging iPad-aankondigingOm 19:00 uur vanavond vindt in San Francisco het speciale event van Apple plaats waar zo goed als zeker de nieuwe iPad wordt aangekondigd. Geruchten zijn onder meer dat de iPad 3 of iPad HD een betere camera, een dual core processor en een retina-scherm krijgt. Er zijn ook aanwijzingen dat de Apple TV dan een upgrade krijgt. Bij de meeste Apple Stores is het kastje namelijk uitverkocht.


Onduidelijk is of Apple een livestream van het event beschikbaar maakt. Bij de laatste keynotes was dat niet het geval. Uiteraard houden wij je bijna realtime op de hoogte, via continu bijgewerkte artikelen op de website en via ons Twitter-account @iPadNL. Op deze manier hoef je niets te missen. Natuurlijk kun je voor de verslaggeving ook op onze zusterwebsite iPhoneclub.nl terecht, al plaatsen we alle nieuwsitems op beide websites. Het maakt dus niet uit welke van de twee websites je volgt.

Apple TV

De Apple TV is Apple's kleine kastje voor aan je televisie, waarmee je video's kan kijken, gebruik kan maken van streamingdiensten als Netflix en Videoland, games kan spelen en foto's en video vanaf je iPhone, iPad en Mac kan afspelen op je televisie met AirPlay. De Apple TV is een woninghub voor HomeKit en wordt geleverd met de Siri Remote. Haal meer uit je Apple TV met deze mogelijkheden. Met handige tips en meer om de functies van je Apple TV te ontdekken. Het nieuwste model is de Apple TV 4K uit 2022. Voor de beste prijzen lees je ons artikel over een Apple TV kopen.

Apple TV

Reacties: 39 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.