Vakantiestop van 21 tot 30 september bij Amerikaanse operator

De Amerikaanse operator Verizon heeft van 21 tot 30 september een vakantiestop aangekondigd. De nieuwe iPhone wordt op 21 september verwacht. Niet alleen bij Apple, maar ook bij diverse operators.

verizon-iphone4De Amerikaanse mobiele operator Verizon heeft een vakantiestop afgekondigd van 21 tot 30 september. Daaruit zou je kunnen aflezen, dat er een belangrijke productlancering aankomt. Techcrunch kreeg van een betrouwbare bron binnen Verizon te horen dat de vakantiestop geldt voor alle medewerkers in de winkel. Sinds 2008 kondigde AT&T elk jaar een vakantiestop aan op het moment dat een nieuwe iPhone op de markt zou verschijnen.

De verwachting is dat Apple op 12 september de nieuwe iPhone aankondigt, waarna op 21 september de iPhone in de winkel ligt. Vorig jaar werd de iPhone 4S op 4 oktober aangekondigd en startte de pre-order op 7 oktober. Een week later lag de nieuwe iPhone in de winkel op 14 oktober. Een Nederlandse release kan nog wel even op zich laten wachten. Geruchten wijzen op een introductie op 5 oktober 2012.

Verizon verkoopt op dit moment al de iPhone en zal naar verwachting ook de ‘nieuwe iPhone’ (of wordt het iPhone 5?) gaan verkopen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 augustus 2012, 9:51
Categorieën Apple, Geruchten, iDevices
Onderwerpen vakantie, verizon

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.