iPhone 4-prototype met apart logo verschijnt op eBay

Op eBay wordt een prototype van de iPhone 4 verkocht, met een ander logo dan Apple normaal op de iPhone gebruikt. Het prototype zou ook een testsuite van Apple ondersteunen.

iPhone 4 prototypeOp eBay is een prototype van de iPhone 4 opgedoken. Geïnteresseerden kunnen vanaf 4.500 dollar op de iPhone bieden. Hoewel Apple tijdens een rechtszaak tegen Samsung verschillende afwijkende iPhone-prototypes presenteerde, lijkt deze testversie erg op de uiteindelijke iPhone 4. Er zijn wel twee verschillen te bespeuren: het prototype gebruikt een totaal ander logo en heeft ook geen schroeven aan de onderkant.


iPhone prototype SwitchBoardVolgens 9to5Mac gebruikt Apple dit alternatieve logo’s bij prototypes. Waarschijnlijk voorkomt Apple hiermee dat een Apple-prototype in het wild wordt herkend door het gebruik van Apple’s eigen merk. Hoewel de iPhone geen schroeven bevat, lijkt de verkoper er geen moeite mee te hebben gehad om hem open te maken en de binnenkant te fotograferen.

Het betreft een prototype van de iPhone 4 met 32 GB opslag, met de codenaam N90AP. Volgens de verkoper gaat het om een volledig functionerend iPhone-prototype. Op de iPhone staat SwitchBoard geïnstalleerd, volgens de verkoper een software suite die Apple gebruikt om een prototype te testen. Apple gebruikt diezelfde naam ook voor een app voor Apple-personeel.

Je kunt op de iPhone bieden vanaf 4.500 dollar. De verkoper zegt echter dat je hem ook voor 10.000 dollar in één keer kunt kopen. Om dit te doen moet je hem een privébericht via eBay sturen. De iPhone wordt alleen verkocht aan Amerikaanse kopers, wat betekent dat je een Amerikaans ontvangadres nodig hebt om mee te kunnen bieden. Let wel op: omdat het gaat om een mogelijk prototype, is het onmogelijk om de echtheid hiervan te verifiëren.

iPhone prototype onderkant

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 augustus 2012, 9:39
Categorie iDevices
Onderwerpen iPhone 4, prototype

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.