Vacatures voor Apple Store Den Haag verschenen op Apple-website

De Apple Store in Den Haag zoekt personeel. Vacatures voor de Apple Store Den Haag staan nu op de vacaturesite van Apple.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

apple store personeelDe Apple Store in Den Haag is nog niet geopend, maar wie op zoek is naar een baan in dit nieuwste filiaal kan alvast gaan solliciteren. Op de Apple-vacaturesite zijn de vacatures te vinden, naast de al langer aanwezige vacatures voor Amsterdam (geopend), Haarlem (nog niet officieel aangekondigd) en Venray (bestaand distributiecentrum). Apple zoekt in Den Haag de gebruikelijke medewerkers: je gaat aan de slag als Specialist, Expert, Genius, Solutions Engineer of een van de andere functies.

Het doorlezen van de vacatureteksten is op zich al de moeite waard. Spreekt een baan als Creative je bijvoorbeeld aan, dan ga je mensen helpen hun idealen te verwezenlijken. Oftewel: je geeft les aan kleine groepen klanten maar geeft net zo makkelijk een verkooppraatje.

Alle vacatures zijn hier te vinden: Vacatures Apple Store Den Haag.

vacatures-den-haag

Apple heeft de Apple Store in Den Haag nog niet officieel aangekondigd, maar er is al heel wat bekend. In december 2012 verschenen de eerste geruchten. Apple zou plannen hebben om een Apple Store in de Haagse Passage te openen, op de locatie van boekhandel Verwijst. De boekhandel en de twee naastgelegen winkels zijn inmiddels vertrokken. In januari 2013 ontdekten we dat de bouwvergunning voor de winkelpanden door de gemeente Den Haag was goedgekeurd en dat de verbouwing kan beginnen. Het kan nog wel even duren voordat de Apple Store Den Haag open gaat. Het duurt vaak meerdere maanden om te zorgen dat het interieur tot op de millimeter voldoet aan Apple’s eisen.

De Apple Store Den Haag wordt nog niet genoemd op de retailvacaturepagina van Apple (zie hieronder). Vreemd genoeg wordt daar de Apple Store Haarlem al wel genoemd, ook al is die nog niet officieel aangekondigd.

apple-store-haarlem

Tip: de vacatures op de website van Apple worden regelmatig vernieuwd, dus de datum die erachter staat is niet altijd de datum waarop de vacature voor het eerst werd gepubliceerd op de site. Vacatures worden steeds opnieuw verlengd, waarbij er een nieuwe datum achter komt.

Tipgever: Robert

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 augustus 2014, 21:39
Categorie Apple
Onderwerpen apple store, apple store den haag, vacature

Apple Store

Lees alles over de Apple Store: waar vind je Apple Stores, wat is er zo bijzonder aan en hoe kun je er terecht voor reparaties? Hieronder vind je alle info op een rij!

Apple Store

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.