apple pay hand

Vacature wijst op Europese uitrol Apple Pay

De Europese versie van Apple Pay komt steeds dichterbij. Zo beschrijft Apple in een vacature hoe er op de nieuwe betaaldienst wordt voorbereid.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

apple pay handApple’s betaaldienst Apple Pay is op het moment alleen in de Verenigde Staten beschikbaar, maar hier komt binnenkort wellicht verandering in. Een nieuwe vacature wijst er namelijk op dat Apple druk bezig is met de voorbereidingen voor Apple Pay in Europa, het Midden-Oosten, Indië en Afrika. Een stagiair moet vanuit Londen hierbij gaan helpen.

De vacture is het eerste teken van leven voor Apple Pay in Europa. Hoewel het aannemelijk is dat de betaaldienst ook hier beschikbaar komt, heeft Apple hier tot nu toe geen details over naar buiten gebracht. De vacature voor een stagiair is echter vrij stellig:

Het nieuwe Apple Pay-team in Londen zal meewerken aan de uitrol van deze technologie in Europa, het Midden-Oosten, Indië en Afrika, door samen te werken met interne en externe partners. (…) Om ons te helpen met deze uitdaging zoeken we een zeer enthousiaste en energieke stagiair, om bij te staan bij zakelijke ontwikkelingen en contractbesprekingen. De ideale kandidaat zou enige ervaring met het beheren van NDA’s moeten hebben, en het beheer van grote contractonderhandelingen met derden kunnen afhandelen.

Hoewel de vacature aangeeft dat Apple bezig is met de uitrol van Apple Pay, is het nog wel de vraag wanneer dit dan moet gebeuren. Het is immers ook alweer twee jaar geleden sinds een vacature voor de Nederlandse Siri opdook, maar Siri heeft nog steeds deze taalupdate niet gekregen. Eerder dit jaar verscheen er nog een Siri-vacature voor Nederlandse taalondersteuning.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 december 2014, 21:02
Categorie Diensten
Onderwerp apple pay

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.