kobo-bol-leesapp

Bol.com brengt nieuwe leesapp voor tablets uit

Digitale boeken van Bol.com lezen doe je voortaan via de Bol.com Kobo-app, die beide bedrijven gezamenlijk hebben uitgebracht.

kobo-bol-leesappBoeken lezen op de tablet kan voortaan via een nieuwe app die Bol.com samen met Kobo heeft laten ontwikkelen. Voorheen had Bol.com een eigen Boekenbol-app, die op een gegeven moment niet meer goed werkte. De leesapp voor tablets die Bol.com nu heeft uitgebracht, maakt gebruik van de bewezen technologie van Kobo, een van de grotere spelers op het gebied van ebooks.

Afgelopen september lieten Bol.com en Kobo weten dat ze nauwer gingen samenwerken. De gezamenlijke leesapp voor tablets is daarvan het eerste resultaat. Er zitten bijna twee miljoen titels in de app, waarvan een groot deel internationaal aanbod. Veel iPad-bezitters blijken hun tablet ook te gebruiken voor het lezen van boeken. Bovendien zijn er veel mensen die lezen van papieren boeken afwisselen met digitaal lezen.

bolcom-kobo-app-1 bolcom-kobo-app-2

De app geeft gebruikers toegang tot gekochte boeken van Bol.com en Kobo. Je kunt leesvoordeuren, statistieken en notities online opslaan, zodat ze op meerdere apparaten toegankelijk zijn. De app vervangt de bestaande leesapp van Bol.com. Volgens de webwinkel maakt de nieuwe app het nog makkelijker om te lezen, op welk apparaat dan ook. De functies die je kent uit de Kobo-app zijn ook beschikbaar in deze Bol.com-app. Zo meet de app je leessnelheid en kun je de verwachte tijd zien, die nodig is om het boek uit te lezen. Via de deelfunctie kun je passages uit het boek delen met vrienden.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 december 2014, 10:52
Categorie Apps
Onderwerpen bol.com, kobo

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.