Reacties voor: iWork-updates voor iOS en OS X lossen Office-bugs en meer op

De iWork-apps voor iOS en OS X hebben allemaal een update gekregen. De updates voor Pages, Numbers en Keynote focussen zich op problemen met Microsoft Office.
Lars Paymans -

Reacties: 3 reacties

  1. Nu pas slide over terwijl office dit al heeft. Lijkt wel alsof het zo bedoeld is. Laat hun dit gewoon schrappen en office als enige aanbieden. En laat ze eens alles up to date maken. Alles uit hun eigen apps halen!

  2. Er was een tijd dat ik iWork verkoos boven office maar ondertussen heeft microsoft zoveel gedaan aanmoffice dat ik allang weer daar terug ben. Als online oplossing is iWork redelijk maar voor de power user echt te licht, al zitten er een paar features in die ik graag ook in office had gezien.

  3. Origineel geplaatst door rembert
    Er was een tijd dat ik iWork verkoos boven office maar ondertussen heeft microsoft zoveel gedaan aanmoffice dat ik allang weer daar terug ben. Als online oplossing is iWork redelijk maar voor de power user echt te licht, al zitten er een paar features in die ik graag ook in office had gezien.

    Hier het zelfde. Ook iWork gebruikt, maar Office is toch meer de standaard. Nu ze ook applicaties voor mijn iPhone en iPad hebben ga ik niet meer terug. Heb ook een abonnement afgenomen op 365 om 10TB opslag in de maand te hebben.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.