Reacties voor: ‘Apple komt met universele tv-gids voor Apple TV, iPhone en iPad’

Apple zou plannen hebben voor het ontwikkelen van een universele tv-gids, waardoor gebruikers makkelijker kunnen zien wat er allemaal aangeboden wordt in de verschillende tv-diensten zoals Netflix. De universele tv-gids zou gepland zijn voor Apple TV en iOS.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 5 reacties

  1. Nu maar hopen dat HBO snel een app maakt/ontwikkelt voor de Apple TV.

  2. Origineel geplaatst door Mathijs
    Nu maar hopen dat HBO snel een app maakt/ontwikkelt voor de Apple TV.

    HBO Now gewoon beschikbaar maken buiten de USA (al heb ik geen zicht op rechtenkwesties). HBO zal zich moeten gaan realiseren dat TV kijken via de reguliere aanbieders steeds meer buiten gebruik raakt, vooral jongeren willen af van een verplicht abonnement via Ziggo, KPN etc. HBO alleen maar kunnen afnemen via diezelfde Ziggo, KPN etc. is niet meer van deze tijd. Uitstel zal bovendien piraterij alleen maar meer in de hand werken…

  3. Eens! HBO moet opschieten met die app 🙂

  4. Eerst zeggen dat het medium tv verouderd is en dat het kijken naar een uitzending op het uur dat de zender dat wil niet meer van deze tijd is, om vervolgens met een tv-gids te komen? Klinkt als een nederlaag…

  5. Origineel geplaatst door Mathijs
    Nu maar hopen dat HBO snel een app maakt/ontwikkelt voor de Apple TV.

    Ik had kort geleden een bericht geplaatst op het OMT forum omtrent Siri en streaming diensten. Deels irrelevant reageerde daar de gebruiker ‘Shmoo’ op mijn bericht dat relevant is voor jouw bericht. Kort gezegd: nee, gaat niet gebeuren.

    HBO is in Europa geen dienst zoals Netflix waar je op de deur kunt kloppen en een abonnement afsluiten bij het bedrijf zelf. Een abonnement op HBO verloopt altijd via je kabelprovider, KPN, Ziggo en al dat soort bedrijven. Zolang deze bedrijven geen app op de Apple TV maken zal je ook geen HBO kunnen kijken op deze manier.
    Het exclusieve contract tussen HBO en het Franse of Zwisterse bedrijf dat op dit moment de distributierechten over alle HBO content in heel Europa heeft loopt pas in 2019 of 2021 af. Tot die tijd kan HBO dus niet zelf in Europa een Netflix variant worden.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.