iPhone 6s verpakking

Twijfelachtige foto van iPhone 6s Plus-verpakking opgedoken

Is dit de verpakking van de iPhone 6s Plus? We zijn er nog niet helemaal uit, maar volgens Aziatische bronnen is dit het 'echte werk'.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Apple’s vermoedelijke iPhone 6s-evenement op 9 september komt steeds dichterbij, en we zien daarom ook steeds meer mogelijke foto’s van de nieuwe iPhones voorbijkomen. Het ging daarbij meestal om onderdelen, maar inmiddels lijkt ook het verpakkingsmateriaal naar buiten te lekken. Op foto’s van cnBeta zou de vermoedelijke verpakking voor de iPhone 6s worden getoond.

iPhone 6s verpakking

Toont de foto het ‘echte werk’ van Apple? Daar twijfelen we nog een beetje over. De verpakking op de foto lijkt te zijn geprint op papier, terwijl Apple meestal dik karton gebruikt. Daarnaast toont de iPhone bovenop een illustratie die niet in iOS 9 zit. De foto geeft echter wel een idee van hoe een nieuwe iPhone 6s Plus-verpakking kan worden vormgegeven.

Toch een 16GB-model?

Op een andere foto van de verpakking staat specifiek dat het om een 16GB iPhone gaat. Er waren eerst twijfels of Apple met de komst van de iPhone 6s van het 16GB-model af zou stappen, maar als deze foto’s kloppen wacht Apple daar dus nog even mee.

16GB-iPhone-6s-verpakking

De Aziatische website deelt ook een aantal betwijfelenswaardige feiten. Zo zou Apple de batterijcapaciteit van de iPhone 6s en iPhone 6s Plus hebben verlaagd. In de iPhone 6s zou een 1715mAh-accu zitten, terwijl de iPhone 6 gebruikmaakt van 1800mAh. De iPhone 6s heeft volgens de bron een downgrade van 2910mAh naar 2750mAh gekregen.

De minder krachtige batterijen hoeven niet per se de batterijduur van de iPhone te verlagen. Mogelijk is de nieuwe A9-chip zuiniger, of gaat de gehele iPhone 6s efficiënter om met de accu. Een iets minder krachtige accu kan kleiner zijn, waardoor er meer ruimte is voor de energiezuinige onderdelen. Tenminste: als de bron in kwestie gelijk heeft.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 augustus 2015, 11:18
Categorie Geruchten
Onderwerp iPhone 6s
Device iPhone 6s Plus

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.