tvOS 14.6 beta.

Reacties voor: Apple heeft de Release Candidate van tvOS 14.6 uitgebracht

Testers kunnen aan de slag met de nieuwste beta van tvOS 14.6. In deze versie voegt Apple in ieder geval één nieuwe functie toe, speciaal voor Apple Music-luisteraars.
Redactie iCulture.nl -

Reacties: 6 reacties

  1. (Red.) Tweede beta nu te downloaden.

  2. Ik ben erg benieuwd of ze de irritante bug eruit halen wat betreft het automatisch afspelen van muziek tijdens het kijken naar bijvoorbeeld een Netflix film via AirPlay naar mijn Bluesound.

  3. (Red.) Beta 3 is nu beschikbaar.

  4. Origineel geplaatst door Jasper
    Ik ben erg benieuwd of ze de irritante bug eruit halen wat betreft het automatisch afspelen van muziek tijdens het kijken naar bijvoorbeeld een Netflix film via AirPlay naar mijn Bluesound.

    Er is iets aan de hand in tvOS 14.5 met afspelen van muziek. Handoff van muziek naar de Apple TV lijkt niet meer mogelijk. Het lukt alleen met AirPlay. Nadat ik tvOS 14.4 had teruggezet, was dit weer wel mogelijk.

  5. (Red.) Release Candidate tvOS 14.6 nu beschikbaar.

  6. Zou Spatial Audio dan eindelijk toegevoegd gaan worden aan de AppleTV 4K?

    Lijkt me wel, want in jullie FAQ stat dat de AppleTV4k Apple Music Losseless en Dolby Atmos / Spatial Audio gaat ondersteunen.

    Hopelijk gaat TV+ er dan ook gebruik van maken, zodat je voor je omgeving in stilte series en films met je Airpods met super surround geluid kunt gaan beleven. En nu ik toch fantaseer… Netflix, Disney+, en Prime mogen snel volgen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.