Reacties voor: TVC Mall claimt onderdelen van iPhone 5

De website TVC Mall beweert onderdelen voor de iPhone 5 te hebben. Het gaat om een batterij, cameramodule met flitser en een kabeltje voor de headset.
Lees het complete artikel → TVC Mall claimt onderdelen van iPhone 5
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 13 reacties

  1. Wanneer wordt die iPhone 5 nu eens eindelijk aangekondigd?! Ik krijg er de zenuwen van! Zo nieuwsgierig…!

  2. @Gaetan
    die is goed zie … welcome to marketing (organised leaks?)

  3. Lekker belangrijk gerucht ?

  4. 8 MP? Doe mij maar liever een 5MP camera met fors minder ruis. Op de iPhone4 en iPad2 is de hoeveelheid ruis echt vreselijk.

  5. Haha, die laatste zin ontkracht het hele artikel wat ik net heb gelezen..

  6. Dat kleine gele vierkantje op de iPhone 5 camera lijkt me een led flits, dit is de tweede flitser zo lijkt het en los van de camera!!

  7. @Mauze:

    Nee hoor, de flitser zit bij het plaatje van de iPhone 5 nog niet op de juiste plaats. Deze wordt bevestigd onder het oogje aan de rechterzijde

  8. En met die flitser “omgevouwen” lijkt de “iPhince 5” camera weer sprekend op de Iphone 4 camera…. dus ljikt mij dat deze camera op beide plaatjes het zelfde is.
    Alleen niet volledig afgemonteerd/gevouwen.

  9. Origineel geplaatst door JohnnyricoMC
    8 MP? Doe mij maar liever een 5MP camera met fors minder ruis. Op de iPhone4 en iPad2 is de hoeveelheid ruis echt vreselijk.

    Vind je? Ik ken geen enkele telefoon met een 5MP camera die meer details bewaart dan de iPhone 4. Onder de telefooncamera’s is de iPhone de absolute nummer 1.

  10. @Marco: Wel is geprobeert een scherpe foto te maken zodra je de inzoom-slider naar rechts beweegt? 😉

  11. Origineel geplaatst door Kevin
    @Mauze:Nee hoor, de flitser zit bij het plaatje van de iPhone 5 nog niet op de juiste plaats. Deze wordt bevestigd onder het oogje aan de rechterzijde

    Misschien is het wel een ledje dat het apple logo laat oplichten 😛 , net zoals MacBooks een lichtgevend appletje hebben (of is dat hadden ondertussen).

  12. Ik vind het best raar dat de flitser van de iphone 5 een beetje schuin onder ligt van de camera. Maar misschien maak je dan wel beter foto’s daarmee.

  13. In ieder geval kudos to Apple, die het voor elkaar gekregen heeft om één maand voor launch nog steeds niets te laten lekken omtrent het model/design/specs van de iPhone5. Hij zou zomaar pimpelpaars kunnen zijn met een 4,5″ ultra Retina scherm, niemand weet het!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.