TVC Mall claimt onderdelen van iPhone 5

De website TVC Mall beweert onderdelen voor de iPhone 5 te hebben. Het gaat om een batterij, cameramodule met flitser en een kabeltje voor de headset.

iphone 5 onderdeelIn aanloop naar de lancering van de iPhone 5 verschijnen er steeds meer claims van vermoedelijke onderdelen, designs en gelekte informatie. TVC Mall beweert onderdelen te hebben van de batterij, cameralens en hoofdtelefoonaansluitkabel van de volgende generatie iPhone (zie foto hiernaast). Ze wijken op kleine punten af van de huidige onderdelen van de iPhone 4, zo blijkt als je de onderdelen naast elkaar legt. De batterij van het nieuwe model (3,7V – 5,3Whr met typenummer 616-0580) is hieronder links te zien, terwijl rechts de huidige batterij van de iPhone 4 (3,7V – 5,25Whr met typenummers 616-0513 en 616-0521) een iets andere bevestiging van de connector heeft.

De camera aan de achterkant toont een geïntegreerde flitser, net als bij de iPhone 4. Eerdere geruchten wekten de indruk dat de flitser gescheiden zou zijn van de camera. Er is niet uit af te leiden of het om een 8 megapixel camera gaat, zoals eerder ook werd gesuggereerd. Het derde onderdeel op de site is een zogenaamde Audio Jack Flex-kabel, een kabeltje dat de verbinding vormt met de hoofdtelefoonpoort. Deze ziet er totaal anders uit dan in de huidige iPhone 4. iFixit bekeek de foto’s en zegt dat de onderdeelnummers realistisch zijn, maar dat geeft nog weinig zekerheid dat ze authentiek zijn. Iets opgehoogde onderdeelnummers zijn gemakkelijk te verzinnen.

batteries-tvcmall

cameras-tvcmall

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 augustus 2011, 11:12
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen geruchten, onderdelen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.