transmit-icoon-groot

Transmit mag van Apple weer bestanden versturen naar iCloud Drive

FTP-app Transmit heeft groen licht gekregen van Apple om weer bestanden te uploaden naar iCloud Drive. Eerder stopte Apple dat.

transmit-icoon-grootFTP-app Transmit mag weer bestanden uploaden naar iCloud Drive en Dropbox. De applicatie om je online bestanden en code mee in te zien en op afstand mee te bedienen, werd maandag op de vingers getikt door Apple. Apple verzocht de uploadfunctie te verwijderen uit de app, omdat apps geen content mogen uploaden naar iCloud Drive, tenzij de content door de app zelf is gemaakt. Inmiddels heeft Transmit groen licht gekregen van Apple om toch weer te uploaden naar iCloud Drive.


Dat maakt ontwikkelaar Panic Inc bekend in een tweet. De ‘send to’ functie komt binnenkort dus weer terug in Transmit voor de iPhone en iPad.

Transmit is niet de enige applicatie die problemen ondervond met Apple’s richtlijnen omtrent iOS 8-vernieuwingen. Eerder al kreeg notitie-app Drafts te horen dat een nieuwe notitie starten vanuit de widget niet de bedoeling was, en trok Apple aan de rem bij een calculator-app, om die beslissing later terug te trekken.

Via 9to5Mac

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 december 2014, 19:56
Categorieën Apple, Apps
Onderwerpen apple, transmit

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.