OneSafe wachtwoorden app toegang iPad

Wachtwoordenapp OneSafe totaal vernieuwd voor iOS 8

De wachtwoordenkluis OneSafe voor iPhone en iPad is voorzien van Touch ID-beveiliging, iCloud Drive-synchronisatie en

OneSafe wachtwoorden app toegang iPadHij mag dan niet de bekendheid van 1Password of LastPass genieten: OneSafe is een van de populairste wachtwoordenapps in Nederland. De digitale kluis voor wachtwoorden en privédocumenten werd vandaag bijgewerkt naar versie 3.0, die grote veranderingen met zich meebrengt. De applicatie heeft het achterhaalde iOS 6-uiterlijk van zich afgeschud en stemt qua interface nu af op iOS 8 – maar er zijn ook inhoudelijke toevoegingen.

De nieuwe versie ondersteunt iOS 8 ‘volledig’ naar eigen zeggen, maar is niet voorzien van een widget om de app snel mee te openen of een extensie die je in Safari kan gebruiken. Die vlieger gaat dus niet helemaal op. Wel maakt de applicatie nu gebruik van Touch ID-beveiliging. Je kan de wachtwoordenkluis dus ook beveiligen met je vingerafdruk naast een cijfercode.

OneSafe opgeslagen pasjes iOS OneSafe iPhone instellingen

OneSafe kreeg verder ondersteuning voor iCloud Drive; de opvolger van iCloud onder iOS 7. Die overgang gaat helaas niet bij iedereen goed. We ontvingen een e-mail van een lezer die al zijn recente wachtwoorden kwijt was na de update, vermoedelijk vanwege de overstap naar de nieuwe iCloud-omgeving. Het is raadzaam om de backup van je wachtwoorden nog even na te trekken voordat je OneSafe updatet.

In de nieuwe versie moet het synchroniseren en beveiligd bewaren van je wachtwoorden in OneSafe beter gaan: tegelijk met de ondersteuning van iCloud Drive, voerde ontwikkelaar Lunabee ook een automatische backup in.

OneSafe aanbieding

De applicatie voor iPhone en iPad is speciaal voor de update vandaag afgeprijsd. Je kan hem vandaag voor 4,49 euro downloaden in plaats van 8,99 euro.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 december 2014, 20:44
Categorie Apps
Onderwerpen privacy, wachtwoorden

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.