Tracing Sticky Notes: transparante notitieblaadjes voor je iDevice

De Tracing Sticky Notes zijn notitieblaadjes die precies bovenop de iPhone, iPad Air en iPad mini passen.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Tracing Sticky Notes iOSDe Tracing Sticky Notes zijn ideaal voor iedereen die sinds de introductie van de iPhone het traditionele kladblok mist. Deze kladpapiertjes zijn speciaal ontworpen om op het scherm van een iPhone of iPad te plakken, zodat je met een pen of potlood notities maakt bovenop een geopende app. Zo kun je bijvoorbeeld bovenop een geopende website sleutelwoorden opschrijven, of een schets maken bovenop een teken-app.

In het eerste opzicht lijken de Tracing Sticky Notes wat onnodig. De iPhone en iPad hebben immers genoeg apps waarin je vrij kunt krabbelen. Mis je de pen of het potlood, dan is een stylus zo gekocht. De makers van de iOS-notitieblaadjes zijn echter overtuigd dat ze goed van pas kunnen komen. Met de Sticky Notes maak je bijvoorbeeld van je iPad een lichtbak, zodat je kunt leren tekenen op papier.

Geïnteresseerden moeten flink investeren op Kickstarter, willen ze de Tracing Sticky Notes in huis halen. Het goedkoopste pakket met iPhone-blaadjes kost slechts 4 dollar, maar wordt enkel binnen Amerika verzonden. Voor 8 dollar heb je een pakket met 25 blaadjes voor de iPad mini, maar daar betaal je maar liefst 20 dollar aan verzendkosten bovenop. Deze verzendkosten blijven gelijk ongeacht hoeveel Sticky Notes je bestelt, dus het lijkt verstandig om dan maar meteen een flink aantal in huis te halen. Zo kun je tot 80 dollar doneren om meerdere pakketten in huis te halen. Voor dat hoogste bedrag krijg je drie pakketten voor de iPhone 5 en iPhone 5s, drie voor de iPad mini en drie voor de iPad Air.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 juli 2014, 17:29
Categorie Accessoires
Onderwerpen kickstarter, notities, papier

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.