Reacties voor: Touch ID-vingerafdrukscanner gevoeliger in iPhone 6

De Touch ID-vingerafdrukscanner in de iPhone 6 is gevoeliger dan die in de iPhone 5s. Maar gecompliceerde nepvingers kunnen hem nog kraken.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 10 reacties

  1. Mij is opgevallen, dat de “vingerafdruk-detector” ook in de iPhone 5s met IOS8 (veel!) beter werkt. Voorheen moest ik één en dezelfde vinger drie maal inscannen voor een redelijk resultaat!
    Blij mee!

  2. Dat is mij ook opgevallen met mijn 5S! Werkt stukken beter als voor de update.

  3. @Theo: Hier hetzelfde.

  4. Ben zeer tevreden over de snelheid en accuratesse van touch id op mijn 5s.
    Soms wil ik niet inloggen maar alleen het scherm aan zetten maar is hij zo snel dat ik al ingelogd ben 🙂

  5. Werkt op mijn 6 echt véél beter! Vroeger herkende hij vaak mijn vingerafdruk niet, nu nog nooit problemen gehad, zelfs bij vochtige handen!

  6. Er word gezegd dat je een vinder 3 maal moet invoeren voor een goede werking. Ben ik de enigste die dit niet gedaan heeft maar toch werkt de touch ID perfect op mijn iphone 5s. Geen enkele keer last gehad dat mijn correcte vinger niet word gelezen

  7. Nooit een 5s gehad maar moet zeggen dat de iPhone 6 mijn vingerafdruk altijd in 1x goed leest!

  8. Origineel geplaatst door Theo
    Mij is opgevallen, dat de “vingerafdruk-detector” ook in de iPhone 5s met IOS8 (veel!) beter werkt. Voorheen moest ik één en dezelfde vinger drie maal inscannen voor een redelijk resultaat!
    Blij mee!

    Heel knap

  9. Dit is de eerste keer dat ik Touch ID heb, maar je druk op de homeknop en bijna tegelijk unlocked the iPhone 6 je telefoon. Ik vind het echt brilliant! De eerste 2 dagen moest ik wennen om niet mijn pin in te voeren, maar je went er (te) snel aan.

    Thanks Apple! 🙂

  10. Hoeveel vingers maximaal kun je voor de Touch ID eigenlijk registreren?

    4 toch? Dan lijkt het mij slimmer om 2 vingers van je rechter- en 2 vingers van je linkerhand te registreren. Kun je je iPhone met beide handen unlocken en hoeft je iPhone niet perse naar je rechter- of linkerhand te komen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.