Reacties voor: TomTom carkit voor de iPhone: Britse webwinkel gokt op €133

De prijs van de TomTom carkit voor de iPhone is nog een groot geheim. Een Britse webwinkel heeft er echter al een prijskaartje aan gehangen: €133.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 86 reacties

  1. Hahahaha wat kansloos. Koop dat gewoon een los navigatieapparat van TomTom. Ben je nog goedkoper uit. En is het ook geen probleem als je eens een andere telefoon neemt

  2. Belachelijk duur !! 🙂
    Je kan beter dan een gewone gps kopen 😉

  3. Ziet er goed uit. Iemand enig idee of dit ook met andere navgatie software zou werken. Navigon of met de app van geocaching ofzo.

  4. Ook apart dat ze het hele pakket aanbieden (app en houder). Dat gaat dan via een voucher voor iTunes denk ik. Ben benieuwd.

  5. Iemand een idee of de speakerphone ook werkt met een andere bluetooth telefoon?

  6. Nou zo belachelijk duur vind ik het nog niet.
    En kom op waarom zo je een TomTom one willen kopen als je veel geavanceerdere iPhone hebt.
    De iPhone kan de mogelijkheid bieden om overal in nl altijd de flits, werkaande weg enz info te kunne verschaffen de One volgens mij niet enz
    Tuurlijk de kaarten voor de TT One pluk je zo van het net af
    en dat TT de navigatie mogelijkheid aan een touch toevoegt voor €133 das gewoon geweldig mooi.

    FF een reactie op de opmerking als je een andere telefoon neemt.
    Als je een tevreden iPhone gebruiker bent dan is de volgende tog weer een iPhone 😀

  7. ben benieuwd… kan niet wachten tot hij er is !

  8. Hier komen chinese klonen van.. Hooguit 25 euro gratis verzenden. Ik wacht nog wel even.
    Waarom moet alles zo duur zijn.. Heb helaas geen geldboom

  9. Best duur voor misschien maar 2 jaar gebruik. Ik ga er wel vanuit dat de navigatiesoftware erbij inbegrepen is.

    @Gekko:
    Ik ben heel tevreden over mijn iPhone maar als ik over 2 jaar kan verlengen en zie dat Android hetzelfde te bieden heeft als Apple maar een stuk voordeliger is dan weet ik het wel.

  10. Naja.. Aankomende week werd TomTom volgens mij wel verwacht, dus het zou allemaal goed kunnen. Ik koop ‘m in ieder geval nog niet, gezien ik nog geen rijbewijs of auto heb.

  11. Samen met de software zou ik het een redelijke prijs vinden,eigenlijk zou het dan nog goedkoper zijn dan ik had verwacht.
    Hopelijk komen ze snel ermee, ik ben best wel benieuwd hoe TT eruit gaat zien op de iPhone,al heb ik navigon al naar volle tevredenheid in gebruik.

  12. Laat tomtom eerst maar eens komen ipv te speculeren

  13. Ik gok ergens in de zomer… van 2010

  14. Als dat de prijs is met de app erbij dan koop ik hem. Anders is ie echt overpriced in mijn ogen.

  15. Ik heb zelf een prijs van zo’n 149 geschat dus dit valt een beetje mee maar nog altijd een bedrag wat ik er nooit voor zou neertellen.

    Waarom niet?

    (1) Een houder die ik op het raam moet plakken? Dank je wel maar er zijn betere oplossingen op het dashboard. Brodit en Carcomm (overal te koop) leveren voor een fractie van dat bedrag actieve en passieve houders voor op het dashboard. Schroefloos!

    (2) GPS gadget? Wat moet ik daarmee? Ik heb mijn iPhone in een actieve houder, geen hoesjes (krijg je alleen maar brandjes van) er omheen en raad eens:

    PERFECTE GPS Ontvangst.

    (3) Voorspelling: de volgende iPhone krijgt net iets andere maten. Hup, gooi die cradle maar bij groot vuil.

    (4), (5) …… (998) Wie wil nu zo’n lelijk ding?

    (999) TT heeft zich nu al zo geblameerd (de iPhone is echt niet uniek wat dit aangaat) dat voor dit bedrijf maar 1 regel geldt:

    Eerst zien en dan pas geloven!

  16. Tja als dat ding zo duur is dan koop ik gewoon Navigon met een goedkope carkit. Maar ik heb geduld en wacht nog even op TomTom, waarschijnlijk komen ze 3 augustus (maandag) maar dat is en blijft een gerucht, ik vind het nogal dom en vooral slecht dat ze verder geen info geven.

  17. Dat is erg duur , with windows mobile you pay € 50 for the software and map of western europe , it also works perfect with its own built in gps unit , problem for the iphone is overheating and if you do a trip on a sunny day will the iphone still be working when you arrive, by charging the iphone it gets warm but a mix of charging and direct sun on the phone all we will have is dead iphones , i think in general its a good idea and looks good but on the current iphones it will be useless unless you have your airco vent aiming at the iphone to keep it cool

  18. Mijn navigon werkt nu ook prima met de carkit die ik heb besteld. Geen tom tom die ik daar nog aan toe hoef te voegen.

  19. Het zal geen toeval zijn dat het 99 Pond exclusief BTW is.
    Het zou zomaar 99 Euro exclusief BTW in Nederland kunnen worden (en let’s hope inclusief?).

  20. … de prijs is te hoog….

    Op dit moment rij ik met roadee rond met de iphone voor m’n klok (neen, heb geen toerenteller :P) liggend en ik kan niet anders zeggen dat ik het goed vind werken. Het enige wat wel jammer is, dat ik binnen NL moet blijven ivm dataverkeer….

  21. Heel duur idd! Vergeet niet, er is pas een wet aangenomen waarin alle nieuwe telefoons een mini USB-aansluiting gaan krijgen… Daar gaat je TomTom cradle! Even afwachten dus!

  22. Tjezus mocht dit war zijn dan ben ik helemaal blij dag ik voor navigon heb gekozen! Echt geen externe gps nodig hoor, werkt al perfect!!

  23. Wanna be navigon

  24. ik heb vandaag maar een tom tom one gekocht voor eur 119 in de aanbieding bij de mediamarkt. ik ben dagelijks op pad voor mijn werk en bel heel veel in de auto. Daar de iphone geen programma’s op de achtergrond kan draaien is navigeren met de Iphone geen prettige ervaring. zodra de telefoon gaat komt het telefoonscherm in beeld en sluit Navigon af. Rij je op dat moment in de stad dan weet je tijdens het bellen niet wat jou volgende richtingverandering moet zijn. ik weet niet of dat bij de tom tom voor de iphone anders gaat werken.

    met de tom tom one ben ik van dat probleem af. ook kan mij vrouw de tt one meenemen als zij een keer met haar auto weggaat en navigatiehulp nodig heeft.

  25. Het is wel een oplossing voor alle gebruikers van de eerste generatie iphones.

  26. Look at the website:
    it says £ 113.85. Not 133
    Secondly, it is 99 euro without tax.
    The App is included in the price.
    Tomtom has said they will sell each separately.
    It will cost about $140 US for the bundle. I’d expect each to be around $70 a piece.

  27. zeggen dat in londen 133EURO kost wat gaat die in belgie kosten? het dubbele zeker zoals de iphone 3GS!!

  28. Origineel geplaatst door Greg001
    Look at the website:
    it says £ 113.85. Not 133
    Secondly, it is 99 euro without tax.
    The App is included in the price.
    Tomtom has said they will sell each separately.
    It will cost about $140 US for the bundle. I’d expect each to be around $70 a piece.

    didn’t you see the €-sign? Read everything (maybe twice) before you give comment!

    and secondly: you don’t pay your taxes?
    $140 for the bundle? then they will not price it $70 for a piece! they always make a bundle cheaper as sort of marketing-strategy!

    a cradle for tomtom PND device costs €79 ($112)
    Tomtom mobile 5 costs about €100 ($143)

    mannekes, stop toch me speculeren…
    hoop gewoon da tomtom er snel is!

  29. Pass! Is me veel te duur!
    Daar komt nog eens bij dat die zuignapsystemen van TomTom na enkele maanden gebruik 3x loslaten per rit met als gevolg dat je iPhone stukvalt of jij hem probeert te vangen en tegen een boom knalt.

  30. @Dejive:

    als slimme reactie daarop gaat apple natuurlijk verloopjes uitbrengen van mini usb naar apple connector

  31. Origineel geplaatst door Boeiend
    Heel duur idd! Vergeet niet, er is pas een wet aangenomen waarin alle nieuwe telefoons een mini USB-aansluiting gaan krijgen… Daar gaat je TomTom cradle! Even afwachten dus!

    Klok ….. Klepel….

    Er is geen wet aangenomen dat GSM’s een mini USB moeten hebben!

    Er is afgesproken (zonder enige sanctie) dat er een eenvormige voeding komt. Dat hoeft dus niet te betekenen dat telefoons met een mini USB worden uitgerust. Overigens hebben de meeste dat al vele jaren.

  32. Ik blijf het zeggen: Navigon is the best!

  33. Snap al die speculaties niet, wacht gewoon totdat het spul in de winkel ligt dan zie je het wel. Ja toch.
    Ik heb trouwens navigon en die werkt heel goed bij mij. Wellicht zal ik TT ook gaan testen (van usenet). Ik heb een goedkope houder op mijn dashboard ( waar elke telefoon inpast ) en idd de foon blijft lekker koel door de blower van de airco. Ik ben zeer tevreden op deze manier.

  34. Origineel geplaatst door Jo
    Ik blijf het zeggen: Navigon is the best!

    Ik zal je zin aanvullen omdat je dat zelf vergeten hebt.

    van wat er momenteel uitgekomen is en dat is enkel mijn mening.

  35. Lekker mekaar gek maken. Eerst gewoon wachten tot TT (officieel)komt met z´n prijzen. Heb zelf Navigon. Niks mis mee. Wilde best op TT wachten maar de vakantie stond voor de deur. Tot in de kleinste gehuchten werkt hij perfect….nou ja op 1 ding na /het is inderdaad klote als je in de stad rijd en er belt iemand. Dan moet je hem opnieuw opstarten. Maar dat is dan ook het enige negatieve wat ik kan melden.

  36. @viermaal raden: Volgens mij heeft Apple wel reeds bekend gemaakt dat ze de mini-USB in hun toekomstige iPhones gaan bouwen.

  37. Origineel geplaatst door ISIG
    @viermaal raden: Volgens mij heeft Apple wel reeds bekend gemaakt dat ze de mini-USB in hun toekomstige iPhones gaan bouwen.

    Nee, Apple heeft bekend gemaakt dat ze meedoen en dus gebruik gaan maken van een “Universele Voeding”. Daar is namelijk een afspraak overgemaakt.

    En Apple heeft allang zo’n universele voeding! Je stopt er namelijk een USB kabeltje in wat bij Apple in een brede stekker eindigt en voor een ander een minu USB en weer een ander doet’t op zijn/haar manier.

    De voeding is namelijk dat ding wat je in de 230 stopt. En dat ding moet universeel worden. Althans alleen bij diegenen die het afgesproken hebben en op niet opvolgen staat geen enkele sanctie.

    Dus weer eens iets waar de politiek veel heisa over maakt (“Zie eens wat een doorbraag wij hebben gemaakt. Hoera, alle Global Warming is gelijk verdwenen”) terwijl het geen ene jota voorstelt.

  38. gestoordd!!!!!!!!!!! 133 voor dit??? ze zijn gek geworden!! of die website wilt gewoon lkkr geld verdienen…

  39. Belachelijk ding,ik zie een houder met zuignap het niet houden in een fikse (regen)bui,ik houd mn iPhone bij het navigeren gewoon om mn nek met een headset of de koptelefoonsnoertjes..

  40. 133 euro pfffffffffff, nou ik heb het goedkoper, universele houder van aldi (1,59) kensington oplader (15 Euro) , navigon Had ik al 🙂 , en rijden maar.

    Voor mij geen tomtom, dat laat ik over aan anderen.

  41. Als dat de prijs zal zijn, dan gaat het wat mij betreft niet door. 133 Euro, ja hoor …..

  42. Zijn ze de komma vergeten? €13,30 is beter voor een stuk plastic!!

  43. vind het eigenlijk wel meevallen. ik schat dat de TomTom app zelf ongeveer zelfde prijs al bv Navigon zal krijgen. dat betekent dat je voor de houder ong 50 betaald

  44. Origineel geplaatst door dborhem
    Belachelijk ding,ik zie een houder met zuignap het niet houden in een fikse (regen)bui,ik houd mn iPhone bij het navigeren gewoon om mn nek met een headset of de koptelefoonsnoertjes..

    Zeker nooit een apparaat met een zuignap in je auto gehad ? Die komt niet los in een regenbui hoor…
    Waarom zou dat ook gebeuren ?
    In vrijwel alle auto’s zit de zuignap aan de binnenkant van de auto en de regenbui aan de buitenkant nml….

  45. Ik ben er niet kapot van. Hoe gebruik je em lopend of op de fiets? En erger: nu moet je nog altijd een duur en groot ding met je meeslepen of verstoppen als je bij je bestemming bent.

  46. quote:”Zeker nooit een apparaat met een zuignap in je auto gehad ? Die komt niet los in een regenbui hoor…Waarom zou dat ook gebeuren ?In vrijwel alle auto’s zit de zuignap aan de binnenkant van de auto en de regenbui aan de buitenkant nml….

    Nee,dat heb ik niet,maar er is een verschil tussen glas en ijzer/staal,ik zie mij niet dit ding aan mijn fietsstuur hangen,een ”demarrage” en ik kan alles van de weg rapen..

  47. Origineel geplaatst door Ed
    Origineel geplaatst door dborhemBelachelijk ding,ik zie een houder met zuignap het niet houden in een fikse (regen)bui,ik houd mn iPhone bij het navigeren gewoon om mn nek met een headset of de koptelefoonsnoertjes..Zeker nooit een apparaat met een zuignap in je auto gehad ? Die komt niet los in een regenbui hoor…
    Waarom zou dat ook gebeuren ?
    In vrijwel alle auto’s zit de zuignap aan de binnenkant van de auto en de regenbui aan de buitenkant nml….

    Inderdaad een regenbui is niet nodig om een TomTom zuignap te doen lossen. Die dingen lossen zeer regelmatig. Zelf met een propere ruit en propere zuignap. En ik ben niet de enige met dit probleem. Een tt-toestel kan die val nog aan, maar een iPhone?? Trouwens levensgevaarlijk, want je hebt de reflex om het ding te vangen terwijl je aan’t rijden bent.

  48. @viermaal raden:

    De europese comissie heeft gedreigd met een wet te komen, als de fabrikanten niet onderling een overeenkomst zouden sluiten, dit hebben de fabrikanten wel gedaan OOK APPLE!!!!

    Overigens is het volledig gelul dat ze mini-usb gebruiken, en dat dat al jaren gebruikt wordt, er zal gebruik gemaakt worden van MICRO-USB, zoals nokia nu al doet!

  49. Wellicht kun je de houder ook vastzetten op een brodit ventilatierooster bevestiging. Dan dient de zuignap alleen nog als gps antenne en luidspreker. Je iPhone wordt dan goed gekoeld via je ventilatierooster en airco in de auto.
    Lijkt mij de perfecte oplossing.
    Ben net terug van 2 weken zuid Frankrijk en heb met navigon gereden. Tevens had ik de vast ingebouwde navi aangezet. Gelukkig maar want ondanks dat navigon zeer goed werkt en echt handig bedient, was ik heel vaak de gps verbinding kortstondig kwijt. Zeker 20 tot 30 keer. Met name in de bergen gaat het fout. Maar ook soms zomaar op open gedeelten op de Duitse autobahn.
    Was tevens blij dat mijn vaste navi filemelding had. Heeft zeker 35 km file gescheeld. Dat is eigenlijk noodzakelijk bij dat soort grote afstanden.
    Ben erg benieuwd naar de TT houder met gps versterking. Als ze ook nog filemeldingen kunnen verwerken gaan ze m.i. alsnog scoren, ondanks dat navigon een perfect werkende navi heeft ontwikkeld!

    …..en die prijs, tja, als je wat goeds wilt, moet gewoon betalen.

  50. 133 euries vind ik een best schappelijke prijs, mits daar natuurlijk de software bij zit. Een houder, oplader en extra gps module voor 40 – 50 euro extra is helemaal niet gek.

  51. hahaha wie wacht daar nou weer op!! [oja, IK!]

    wel mooi design trouwens, maar waar blijft ie nou joh !!

    [net terug van vakantie met Navigon, heerlijk, tnx Navigon je was geweldig!]

  52. @TomTom:

    Zoals je zelf (in je verwijderde?) bericht schrijft is er dus GEEN wet! Er is een overeenkomst tussen fabrikanten ZONDER enige wettelijke sanctie.

    En wat betreft jouw gesmijt met geslachtsdelen: ‘micro’ of ‘mini’ is een flutdetail.

    (en maak je niet zo druk over flauwekulzaken)

  53. Origineel geplaatst door Wickedjv
    Pass! Is me veel te duur!
    Daar komt nog eens bij dat die zuignapsystemen van TomTom na enkele maanden gebruik 3x loslaten per rit met als gevolg dat je iPhone stukvalt of jij hem probeert te vangen en tegen een boom knalt.

    Grote onzin wat je nu zegt , de houder haal ik er nooit uit en zit nu al ruim 2 jaar vast op mijn raam.
    En is er nog nooit afgevallen!

  54. Origineel geplaatst door vaagventje
    Origineel geplaatst door WickedjvPass! Is me veel te duur!
    Daar komt nog eens bij dat die zuignapsystemen van TomTom na enkele maanden gebruik 3x loslaten per rit met als gevolg dat je iPhone stukvalt of jij hem probeert te vangen en tegen een boom knalt.Grote onzin wat je nu zegt , de houder haal ik er nooit uit en zit nu al ruim 2 jaar vast op mijn raam.
    En is er nog nooit afgevallen!

    Dat is absoluut geen onzin! Google eens iets als “tomtom zuignap problemen” en je zal zien dat ik lang niet de enige ben. Het feit dat je je zuignap altijd laat hangen is de reden dat je geen problemen ondervind.
    Moest ik dat in bepaalde steden doen, ben ik zeker dat m’n ruit wordt ingeslagen om het handschoenkastje te doorzoeken voor een tomtom. Als je je zuignap regelmatig verwijderd (wat absoluut geen vreemde handeling is om diefstal te vermijden), treden deze problemen zeer vlug op.

  55. zuignap vindt ik ook niks, en in de zomer is de ventilatierooster wel een oplossing met airco zodat hij een beetje koel blijft, maar ik meen dat in holland de herfst en winter langer duurt dan de zomer en mijn verwarming over het algemeen het hele jaar meer aanstaat dan de airco

  56. TomTom belooft maar een eind weg. Intussen ben ik uitermate tevreden met de iPhone en Navigon, op een “carkit” van Halfords van € 19,95 hahaha

    Je moet je geld toch wel héél erg zat zijn als je dit soort bezopen dure stukjes plastic koopt.

  57. Dat gezeur over een duur stuk plastic is wel wat kort door de bocht,het is natuurlijk wel wat meer dan plastic.

  58. Beetje “off topic”

    Leuk om te weten, ik zie dat hier bij sommige schrijvers het idee leeft dat GPS niets (meer) kost en niet “onderhouden” word. Ik heb recentelijk een hele mooie documantaire gezien op Discovery over de TomTom en GPS !. GPS is van het Amerikaanse leger en alle GPS satellieten worden minstens één maal per dag gelijkgezet (gesynchroniseerd) met de atoomklok. Dit is de UTC tijd (Coordinated Universal Time) ook wel GMT tijd. Voorts werkt de GPS in je PNA of iPhone op deze minimale afwijking in ontvangst van dit signaal met een afwijking van een duizenste seconde word door een driekpuntsmeting je positie bepaald. M.a.w. de drie ontvangen signalen (klokken) wijken onderling een honderste tot een duizenste seconden af i.v.m. de positie (afstand) van die satellieten boven ons, op ongeveer 250 kilometer hoogte, anders als de satellieten voor b.v. de t.v. signalen, die hangen in een “schijnbare”stilstaande positie van maar 36.000 kilometer boven de evenaar. (de Clarkbelt) Dus het is een precisie instrument dat aan hoge eisen moet voldoen waar heel veel mensen voor verantwoordelijk zijn. Het leuke was dat Europa afwilt van dit “geleende” Amerikaanse systeem en zelf een GPS systeem boven Europa wilt hangen, waarbij in dit geval de GEBRUIKER betaald !. Het zal dan zo zijn dat er op iedere gemaakte GPS chip een paar opcenten komen (zijn we goed in) om het systeem te bouwen en te onderhouden. Echter………….. een dergelijk netwerk had er al jaren geleden moeten zijn maar is er niet gekomen. Willen de Amerikan de boel ontregelen, wat ze gedaan hebben tijdens de eerste Golfoorlog, zitten we er met al onze navigatie systemen GOED naast. Mijn voorspelling is dan ook dat de Amerikanen vroeg of laat hun handje gaan ophouden bij de (GPS) chip fabrikanten. Het PAN Europese systeem zal er wel voorlopig niet komen. Leuk om te weten, ze zullen je maar net vragen bij een Quiz 😉
    Dus dat het allemaal niets kost is niet waar, voor ons voorlopig niet, voor de Amerikaanse belastingbetaler des te meer 😉 (je hebt er in iedergeval een atoomklokje bij)

  59. Pff.. veel te duur. Ik vind de GPS van de iPhone zelf prima! Dus van mij hoeft het niet.

  60. Heb nog wat huiswerk gemaakt >>
    Het Europese Galileo gps-project kost bijna vier miljard euro en is in staat tot op een meter nauwkeurig een positie te bepalen, via een voor het publiek toegankelijk signaal. Het Amerikaanse gps-signaal is ook publiek toegankelijk, maar kent voor niet-militaire doelen maar een nauwkeurigheid van hooguit tien meter. Het Europese systeem zal bestaan uit dertig satellieten die vanaf 2007 operationeel moeten zijn.(even later lees ik 2008, even later is er weer geen operator voor het onderhoud) Lees verder op http://www.zdnet.nl/news.cfm?id=33836 als je echt alles wilt weten. Wat ik nog niet weet of het systeem er ooit is gekomen of zelfs gebruikt word, wie het weet mag het zeggen 😉
    Laatste nieuws…. 2012 ! (er is nog hoop)

  61. De genoemde Engelse site is duidelijk.

    Dit betreft houder + software.

    Als je dat vergelijkt met Navigon van € 99, is dit “slechts” € 35,= voor die “slimme” houder….

    Hoewel het totaalbedrag behoorlijk is, valt het -in dat licht bezien- wel mee eigenlijk.

    Ten opzichte van stand-alone systeempjes is het echter wel weer een hoop als je bedenkt dat je de iPhone zelf er al voor hebt moeten aanschaffen….

    Maarja… die hadden we toch allemaal al gewoon !?

    Ik twijfel nog en wacht wel een eerste test van mijn favoriete iPhone site af…. (stille hint).

  62. Origineel geplaatst door Bart
    TomTom belooft maar een eind weg. Intussen ben ik uitermate tevreden met de iPhone en Navigon, op een “carkit” van Halfords van € 19,95 hahahaJe moet je geld toch wel héél erg zat zijn als je dit soort bezopen dure stukjes plastic koopt.

    Volgens deze geruchten kost dat slimme stukje plastic (slimmer dan die van Halfords in ieder geval) “slechts” € 35,=…. (in vergelijking met de normale prijs van Navigon)

    En dat valt dat toch wel mee toch !??!

    Of zou de software van TomTom, zonder houder, dan toch een stuk goedkoper worden dan Navigon !??!

    Maargoed….. we zullen af moeten wachten… Niemand weet het nog.

  63. HON-DERD-DRIE-EN-DERTIG EURO? Leg er drie tientjes bij en je hebt een TomTom One…

  64. Origineel geplaatst door Melvin
    HON-DERD-DRIE-EN-DERTIG EURO? Leg er drie tientjes bij en je hebt een TomTom One…

    echt wel 😛
    daar heb ik zo lang op gewacht ???
    wat een onzin
    jeetje beetje foute keuze van bedrag
    dan mag ik hopen dat de software goedkoop blijft.
    anders heb je ook nog is mooi de kat in de zak gevonden.

  65. Origineel geplaatst door Peter
    De genoemde Engelse site is duidelijk.Dit betreft houder + software.Als je dat vergelijkt met Navigon van € 99, is dit “slechts” € 35,= voor die “slimme” houder….Hoewel het totaalbedrag behoorlijk is, valt het -in dat licht bezien- wel mee eigenlijk.Ten opzichte van stand-alone systeempjes is het echter wel weer een hoop als je bedenkt dat je de iPhone zelf er al voor hebt moeten aanschaffen….Maarja… die hadden we toch allemaal al gewoon !?Ik twijfel nog en wacht wel een eerste test van mijn favoriete iPhone site af…. (stille hint).

    Inderdaad: de site zegt duidelijk:

    The TomTom solution combines two new TomTom products to provide users with state of the art in-car navigation on their iPhone 3G:

    The TomTom navigation application for iPhone; an Apple version of TomTom’s award-winning turn-by-turn navigation software, including IQ Routes and latest maps from Tele Atlas;
    The TomTom car kit for iPhone; a specially developed car kit for secure docking, enhanced GPS performance, clear voice instructions, hands-free calling and in-car charging.

  66. so 133 euro maar 😛
    Is de software gratis ofso?:P
    Nou mij niet gezien..en bovendien, mijn navigon Europe werkt perfect hoor, nooit uitval van me gps 😀 Dus heb die houder niet eens nodig.

  67. Ik vind de prijs niet te duur als je bedenkt wat je er voor krijgt. Er zit toch nog best een hoop techniek in de houder.

    Je krijgt een beter GPS signaal, luidere speaker, muziek over je radio en de Applicatie voor je iPhone erbij! Als de App er niet bij zat, is het wel aan de dure kant ja. Maar dit is nog wel te doen.

  68. Prima prijs voor houder en software! Vergelijking met TT ONE is natuurlijk de bekende appels met peren verhaal.

  69. Jammer tomtom ik heb nu Navigon ook goed en goedkoper dan tomtom doei tomtom zo wie zo te laat voor mijn iphone!

  70. een veel te hoge prijs. Voor 2 tientjes meer heb je een “one”. Laten we ook even stellen dat een iPhone achter glas, met zon en actief nogal warm kan worden! Vooral wanneer de processor goed wordt gebruikt.
    75 Euro lijkt me een prima prijs, voor sommige veel, maar wel reëel.
    De iPhone 3G en de 3GS lijken mij niet geschikt voor lange ritten. Met lange ritten bedoel ik langer dan 1,5 uur.
    Als dit gerucht daadwerkelijk klopt zal ik het dus nooit kopen voor deze prijs, maar gewoon Google Maps gebruiken met kompas (3GS).
    Het dagelijks gebruik maken van navigatie met “een” telefoon is sowieso niet verstandig, i.v.m. de accu. Een TomTom is ook binnen een half jaar afhankelijk van een lader.
    ‘k Ga dus maar eens serieus kijken naar een “16:9″ Tomtom. (en de iPhone in de broekzak houden” 😉

  71. Dit is maar speculatie van een internetaanbieder. Niet echt helemaal betrouwbaar om nu al zo op de feiten vooruit te lopen.

  72. Tomtom is ingediend bij de app store en wacht nog op goedkeuring, De applicatie verschijnt na verwachting vrijdag 7 of anders maandag 10 augustus. alsdus een woordvoerder van tomtom zelf.

  73. Origineel geplaatst door justme
    Tomtom is ingediend bij de app store en wacht nog op goedkeuring, De applicatie verschijnt na verwachting vrijdag 7 of anders maandag 10 augustus. alsdus een woordvoerder van tomtom zelf.

    Bron?

  74. Navigon gekocht voor 79,= plus een Dixon aanbieding (bij 2 iTunes bonnen van 15,= een Dixon cadeau-bon van 10,=). Voor 10,= bij Halford een iphone car-houder. Vier weken touren door Frankrijk, perfect! Daar heb ik echt geen Tom-tom houder voor nodig.

  75. Sjonge zeg, wat een rijtje zuurpruimen zitten er weer bij! Wacht nou eerst eens af met je veroordeling tot het ding op de markt is en is getest door early adaptors.

    Mij klinkt deze prijs voor een slimme cradle in elk geval erg goed!

  76. Origineel geplaatst door justme
    Tomtom is ingediend bij de app store en wacht nog op goedkeuring, De applicatie verschijnt na verwachting vrijdag 7 of anders maandag 10 augustus. alsdus een woordvoerder van tomtom zelf.

    Gezien alle eerdere door TT gewekte verwachtingen is het: “Eerst zien dan geloven” want iedereen kan dit soort verhalen de wereld in helpen.

  77. Prijs valt echt wel mee. Mappen onderhouden enz kost ook geld. En er zit een GPS chip in de houder.
    Je moet het zien als een gewoon tomtom alleen de software draait op de iphone dan. En de hardware(GPS chip) zit in de cradle :O.

  78. Wellicht maakt dit bericht eindelijk een eind aan alle nonsens die hier verkondigd wordt:

    TomTom for iPhone £99 UK price revealed in retail blunder
    Thu, 08/06/2009 – 02:05 – Jonny Evans9
    7
    A UK retailer has revealed the local price for the long-awaited TomTom for iPhone navigation system – £99 ($168) excluding UK sales tax.
    TomTom hasn’t yet revealed pricing for the system, promising only to ship the iPhone satnav “this summer” – and there’s scant weeks until summer’s end.
    UK retailer Handtec prematurely listed the system on its site a month ago and has yet to remove it – for whatever that’s worth. The system includes a windscreen mount, iPhone charger, amplified speakers, a hands-free kit and a GPS dongle.

    Afkomstig van: 9to5mac.com.

  79. wel grappig:

    ik lees bij sommige die denken dat zowel houder als software 133€ is,
    terwijl het ENKEL over de houder gaat!
    dus moet er nog het software-pakket bij doen,
    en als ze dan dezelfde prijs hanteren als hun Windows-versie (99€) wordt het toch een mooie prijs van 232€ !!!!!

    koop dan maar beter een goeie losse TomTom!

  80. Origineel geplaatst door harald
    wel grappig:ik lees bij sommige die denken dat zowel houder als software 133€ is,
    terwijl het ENKEL over de houder gaat!
    dus moet er nog het software-pakket bij doen,
    en als ze dan dezelfde prijs hanteren als hun Windows-versie (99€) wordt het toch een mooie prijs van 232€ !!!!!koop dan maar beter een goeie losse TomTom!

    Nou, volgens mij staat er toch echt :
    The TomTom solution combines two new TomTom products to provide users with state of the art in-car navigation on their iPhone 3G:

    * The TomTom navigation application for iPhone; an Apple version of TomTom’s award-winning turn-by-turn navigation software, including IQ Routes and latest maps from Tele Atlas;
    * The TomTom car kit for iPhone; a specially developed car kit for secure docking, enhanced GPS performance, clear voice instructions, hands-free calling and in-car charging.

  81. Voor alleen de houder €133,- betalen gaat hier niet gebeuren. dan koop ik wel een losse houder voor paar tientjes. en frot ik er wel een andere navigatiesoftware op. dat valt nog te bezien wat het dan wordt.

    heb nu navigatie via autoradio (waar ik eigenlijk vanaf wil) dus die 133 stop ik dan wel in een nieuwe radio 😛

  82. Lezen sommigen van jullie wel? Of wil iedereen maar een reactie plaatsen.

    – de prijs die Handtec bied is gebaseerd op.. niets!
    – ooit nagedacht dat dit een superreclamestunt voor Handtec is?
    – als men toch nog € 133 blijft geloven, dan mag het wel duidelijk zijn dat dit zowel voor de cradle als de software is : combinatiepakket!

  83. hoe komt het toch dat zoveel docks, cradles, carkits etc geen rekening houden met bescherm chases om de iphone 🙁

    hoe ga ik om met deze cradle als ik mn iphone aangeloten heb op de autoradio (voor het afspelen van muziek en aannemen en het doen van telefoontjes, allemaal via de autoradio)

    tomtom gaat in mijn ogen een grote flater slaan als ze hier geen rekening mee hebben gehouden.

  84. mm, dus die carkit wordt zonder de tomtom software geleverd??

    dus dan ben je ongeveer €133 + 83 = 216 euro kwijt

  85. Origineel geplaatst door flashermx
    mm, dus die carkit wordt zonder de tomtom software geleverd?? dus dan ben je ongeveer €133 + 83 = 216 euro kwijt

    Nee.
    Er staat m.i. best duidelijk dat het inclusief de software is.

    Verder is overigens de advertentie inmiddels tegengesproken door TomTom en als onzin bestempeld.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.