TomTom carkit voor de iPhone: Britse webwinkel gokt op €133

De prijs van de TomTom carkit voor de iPhone is nog een groot geheim. Een Britse webwinkel heeft er echter al een prijskaartje aan gehangen: €133.

tomtom houderHoeveel zou de TomTom-carkit voor de iPhone gaan kosten? De houder is in veel webshops al in pre-order te bestellen (waaronder die van iPhoneclub), maar geen enkele webwinkelier durft er een prijskaartje aan te hangen. De Britse webwinkel Handtec durft dat wel: de TomTom-carkit gaat daar £113,95 kosten, omgerekend zo’n €133. Het gaat om meer dan een houder met een zuignap, want TomTom belooft een navigatie-ervaring die vergelijkbaar is met een PND.

Er zit een gps-chip in voor een betere ontvangst van de satellietsignalen, die je bovendien de mogelijkheid biedt om met de iPod touch te navigeren. Er zit een speaker in voor extra luide instructies, een microfoon om de carkit als speakerphone te gebruiken en een 1/8 inch audiopoort om de carkit op een autoradio (met aux-aansluiting) in te pluggen.

Verder zit er op de carkit een EasyPort-houder (vergelijkbaar met de TomTom ONE). Dit is een inklapbare ring met speaker en scharnierende zuignap die je makkelijk kunt losmaken en ingeklapt meeneemt. Er zit ook een laadkabel met usb-aansluiting bij. Allemaal mooi, maar €133 is toch best een hoop geld. Er is een kans dat de Britse webwinkel de prijs gewoon uit de lucht heeft gegrepen, maar voorlopig is het wel de eerste winkelier die een indicatie geeft van de prijs.
Tip van Falco

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 augustus 2009, 23:28
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.