Reacties voor: Tommy Hilfiger zonnepanelenjas laadt je iPhone op

Tommy Hilfiger heeft een jas uitgebracht met ingebouwde zonnepanelen, waarmee je je iPhone of andere smartphone kunt opladen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 15 reacties

  1. Nee dankje… Zie weinig mensen hiermee lopen.

  2. Smaak is niet te koop

  3. Bah wat lelijk, doe mij maar een powerbank.

  4. Als je graag voor gek loopt is dit een fantastisch product. Hoewel het wel erg handig is

  5. Het is goed dat er over nagedacht en mee geexperimenteerd wordt. Hoe meer zonneenergie wordt gebruikt, des te efficienter en goedkoper zal het worden. Echt flexibele zonnecellen zullen meer oppervlaktes bruikbaar maken. Goed initiatief dit vind ik.

  6. Hier past een goede disclaimer: pas op, aan goede doelen schenken kost geld. Voor zo’n matig ogende jas $500 vragen is al over de top, om daar dan de helft van weg te geven maakt de koper een gekke Henkie. Ik kan zelf heel goed bepalen welk goed doel ik geld geef. Daar heb ik geen TOmmy Hilfiger voor nodig, dus hang die jas maar gewoon in de rekken voor $250, dan koop ik ‘m misschien wel.

  7. Tja, mooi is anders. Maar voor de liefhebbers is hij ook gewoon in de Nederlandse online shop te krijgen hoor

  8. Hilfiger krijgt zo genoeg reclame. Missie geslaagd!!

  9. @Walden: Zeg maar gewoon dat je geen geld wilt schenken aan een goed doel.

  10. $500 is voor een Tommy Hilfiger-jas nou echt niet uitzonderlijk en qua ontwerp past het wel bij ze. Het is nu eenmaal een duur merk waar je een enigszins aparte smaak voor nodig hebt. Maar het idee vind ik inderdaad ook niet zo slecht.

  11. Deze zijn nog lelijker dan die glimmende zwarte jasjes met die mega bondkragen waarvan alleen Gerard Joling en soortgenoten er een paar gekocht hebben verleden jaar.

    Maar misschien dat die doelgroep deze ook wel mooi vind.

    Smaken verschillen.

  12. @migos: Goed: ik wil niet dat verkopers goede sier maken met mijn geld, ook niet voor een goed doel. Tevreden?

  13. Komt steeds vaker voor dat een bedrijf een deel van de opbrengst van een product aan een goed doel schenkt.
    Als dat tot zo’n 5 a 10% van de aanschafwaarde is vind ik het best, maar 50% naar een doel wat ik zelf niet uit kan kiezen is voor mij al direct een no-go. Of het doel moet toevallig mijn favoriete goede doel zijn, kleine kans met de duizenden wereldwijde goede doelen.

    Gekukkig zien die jassen er echt niet uit, dus voor dit product kan het me ook niet schelen.

  14. Back to the future jas achtig haha. Goed bedacht TH!

  15. Pure onzin. Aardig idee, maar het werkt niet. Ik heb jaren geleden de ‘revolutionaire’ O’Neill rugzak gekocht voor een stevig bedrag, €259. Met speciaal zakje voor de iPod, knoppen om volume en om nummers voor- en achteruit te spoelen. En een zakje voor je (Nokia?) telefoon. Microfoon op de draagband, zodat je als er telefoon kwam – en de muziek automatisch op mute ging – al lopend kon telefoneren. Luisteren door je oortjes en praten in de microfoon.
    Ik was de eerste die ‘m had. De hele achterkant zat vol zonnepanelen die een speciale batterij moesten opladen. Alleen: het heeft helemaal nooit gewerkt…! Geen enkele keer werd de batterij voldoende geladen. Je kon hem alleen gebruiken als je van te voren de batterij oplaadde. Maar daarvoor was hij niet gemaakt. Grootste fail was dat de stekker van de iPod veranderde vlak na de backpack uitkwam. Deze jas gaat volgens mij ook niet werken. Een juicepack is handiger. OF beter: koop gewoon een iPhone 6(plus). Altijd voldoende batterij voor méér dan een dag!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.