Toki Tori krijgt exclusieve iPhone 3GS-uitvoering

Chillingo is bezig met een exclusieve versie van Toki Tori voor de iPhone 3GS. Hierin wordt de volledige capaciteit van de iPhone 3GS zo optimaal mogelijk benut. De reden dat Chillingo dit doet is om het totale niveau van games te verhogen.

Toki Tori DeluxeChillingo wil voor Toki Tori een exclusieve versie voor de iPhone 3GS uit gaan brengen om zo de grafische kwaliteit van het toestel te belichten en zo het niveau van spellen op de iPhone in het algemeen omhoog te krijgen. In het geval van Toki Tori wil Chris Byatte, directeur Chillingo, het spel op het gebied van grafische kwaliteit beter dan de Wii-versie maken.

De ontwikkelaar geeft aan dat kopers van de iPhone 3GS nu nog te weinig keuze hebben in spellen die de volledige capaciteit van de 3GS benutten. Chris hoopt door een exclusieve Toki Tori-versie voor de iPhone 3GS te maken, dat meerdere ontwikkelaars zullen volgen en zo het complete iPhone-platform naar een nieuw niveau te krijgen.

Bij Toki Tori is de directeur van plan om alle onderdelen in het spel uit meer deeltjes te laten bestaan zodat er meer detail zichtbaar gemaakt kan worden. Achtergronden krijgen meerdere lagen en er zullen meer bewegende elementen toegevoegd worden. De interactieve cut-scenes krijgen ook een update. Wanneer deze update beschikbaar zal komen is nog niet bekend.

Bron: PocketGamer

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 augustus 2009, 17:05
Categorie Apps
Onderwerpen chillingo, edition

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.