Ga Madonna’s nieuwe nummer remixen in de Apple Store

Als je nog nooit een Today at Apple-sessie hebt bijgewoond, dan kan Madonna je misschien deze keer over de streep trekken. In de Apple Stores in Amsterdam, Haarlem, Den Haag en Brussel kun je terecht voor een sessie waarin je haar nieuwste nummer leert remixen.

Apple werkt wel vaker samen met bekende muzikanten voor Today at Apple-sessies. Zo is er een sessie waar je met Swizz Beatz leert om beats te maken. Maar zelden zijn ze van het kaliber wereldster, zoals nu met Madonna. De zangeres heeft een nieuw album uit en maakt in een tweet zelfs persoonlijk reclame voor de nieuwe sessies. Als je erbij wilt zijn zul je snel moeten zijn, want heel veel sessie zijn er niet. In Brussel is er slechts één in het Nederlands.

Muziek – Lab: Remix Madonna

Wie snel is kan morgen al terecht bij de eerste (try-out?) sessie in Den Haag. De andere sessies zijn eind deze maand, met twee sessies in Amsterdam en maar liefst vier sessies in Haarlem. Dat heeft er wellicht mee te maken dat Amsterdam vanwege de verbouwing een extra verdieping moet missen, waardoor het te druk in de winkel is om populaire sessies te geven.

De sessies duren steeds 1,5 uur. Je kunt terecht op de volgende tijden en locaties (hier aanmelden):

Amsterdam:

 • vrijdag 28 juni 16:00 uur
 • zaterdag 29 juni 15:00 uur

Den Haag:

 • zaterdag 15 juni 14:30 uur
 • dinsdag 25 juni 14:30 uur
 • donderdag 27 juni 15:30 uur

Haarlem:

 • woensdag 26 juni 16:30 uur
 • donderdag 27 juni 16:00 uur
 • vrijdag 28 juni 13:00 uur
 • zaterdag 29 juni 15:00 uur

Brussel (hier aanmelden):

 • dinsdag 25 juni 13:45 uur (Frans)
 • zaterdag 29 juni 16:00 uur (Nederlands)

In het Apple Music Lab ga je aan de slag met Crave, de track van Madonna’s nieuwste album. Je leert deze remixen, maar je gaat het nummer ook ontleden en krijgt te horen wat de zangeres heeft geïnspireerd. Je gaat aan de slag op Garageband en als je geen eigen iPad hebt kun je er eentje lenen in de store.

Klik om inhoud van Twitter te tonen.
Learn more in Twitter’s privacy policy.

Ook in de Apple Stores zijn de sessies moeilijk te missen: alle Macs, iPhones en iPads zijn voorzien van afbeeldingen om je over te halen mee te doen. Onderstaande foto maakten we vanochtend bij Apple Amsterdam:

Madonna-sessies in de Apple Store

Alles over de Today at Apple lees je in onderstaande uitleg:

Bekijk ook

Today at Apple: alles over de sessies in Apple Stores

Apple biedt met Today at Apple een serie gratis workshops aan in de Apple Stores, over allerlei onderwerpen. Naast de sessies in de Apple Store zelf zijn er ook foto- en schetswandelingen, sessies voor kinderen en mensen met beperkingen.

Reacties: 5 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.