Breaking
Apple's maart 2024-aankondigingen
UPDATED
Toon of verberg de lijst met posts

Toca Kitchen 2 is Apple’s gratis App van de Week

Toca Kitchen 2 is deze week de nieuwe gratis App van de Week. Maak verrassende combinaties en voer je culinaire hoogstandjes aan één van de drie geinige personages en kijk hoe ze reageren.

Toca Kitchen 2-appicoon.Als je op zoek bent naar een smakelijke game, dan ben je deze week bij de App van de Week aan het juiste adres. Het is namelijk Toca Kitchen 2 die je deze keer een week lang gratis kunt downloaden. Normaal kost de game €2,99, dus je kunt met deze download nu een leuk bedrag besparen.

Creatieve gerechten op tafel zetten in Toca Kitchen 2

Toca Kitchen 2 is geinig en kleurrijk spelletje waarin je de hongerige personages van een lekkere maaltijd moet voorzien. Combineer gekke ingrediënten en kijk hoe ze daarop reageren. Bereid ze bijvoorbeeld een lekker glaasje vissensap voor. In totaal zijn er drie personages met allemaal hun eigen wensen en smaken.

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

In de game kun je ook gerechten bereiden in een koekenpan of in een blender, zodat je verrassende combinaties krijgt. Je koelkast bevat allemaal ingrediënten, zoals brood, vlees, vis en groente en fruit. Frituur bijvoorbeeld eens een watermeloen en je zult vanzelf merken hoe erop gereageerd wordt. Het grappige is dat de personages leuk vormgegeven zijn en ook grappige reacties tonen, wat het spelletje best wel geinig maakt.

Toca Kitchen 2 is deze week dus helemaal gratis te spelen op zowel de iPhone als iPad. De app is vrij van enige in-app aankopen of advertenties, waardoor het spel ook geschikt is voor de allerkleinsten.

Reacties: 1 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.