Verstelbare steunen The Tiny Tower

Verstelbare MacBook-steun moet nekklachten voorkomen

Matt Cramsie kreeg last van nekklachten toen hij voorovergebogen op een MacBook werkte. Hij bedacht daarom The Tiny Tower, een steun waarmee je je MacBook op ooghoogte zet.

Verstelbare steunen The Tiny Tower

Steeds voorovergebogen op je MacBook-scherm kijken kan al snel leiden tot nek- en rugklachten. Op Kickstarter is daarom een verstelbare steun voor je MacBook verschenen, die de kans op nek- en rugklachten moet verminderen. The Tiny Tower is verstelbaar naar ooghoogte, opvouwbaar en daardoor makkelijk mee te nemen. Hij is verkrijgbaar in de kleuren zilver, spacegrijs, goud en roségoud.

The Tiny Tower

De Tiny Tower is bedacht door een Australisch bedrijf, dat al in 2014 begon met dit project. Een van de oprichters, Matt Cramsie, kreeg last van een nekhernia en gevoelloosheid in zijn rechterarm na langdurig voorover leunen over zijn Macbook. Bij het zoeken naar een oplossing vond hij de huidige steunen voor MacBooks beperkt. Zo is het bij de meeste niet mogelijk om ze in hoogte te verstellen of mee te nemen. Samen met Anhtai Anhtuan begon hij zijn idee uit te werken, met als resultaat: The Tiny Tower.

Anhtai Anhtuan en Matt Cramsie

De steun is verstelbaar in tien verschillende hoogtes. Dit zorgt ervoor dat je de hoogte van het MacBook-scherm precies kunt afstemmen op jouw behoefte. Daarnaast is de steun geschikt voor MacBooks van 11- tot en met 15-inch. De steun is met zijn 21 bij 18 cm een stuk kleiner dan de gemiddelde MacBook. Hierdoor hou je meer ruimte over op de rest van je bureau. Over de veiligheid van je MacBook is ook nagedacht: naast een anti-slip laag zitten er ook ‘vingers’ op die je kan opklappen, zodat je MacBook beter wordt ondersteund.

Zonder en met zogenoemde 'vingers'

Kickstarter
Met nog 55 dagen te gaan hebben Matt en Anhtai het benodigde geld al binnen op Kickstarter. Voor wie er vroeg bij wilt zijn, is de prijs met verzendkosten naar Nederland 101 dollar en naar België 104 dollar. Dan beschik je alleen over de steun. Wil je ook nog de case erbij, zodat hij gemakkelijk te vervoeren is, dan ben je naar Nederland 113 dollar en België 117 dollar kwijt. De zogenoemde Tiny Tote heeft ook ruimte voor een toetsenbord en een muis. De geïnteresseerden moeten nog wel even geduld hebben: de verwachte leverdatum is maart 2017.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 augustus 2016, 21:14
Categorie Accessoires
Onderwerpen kickstarter, macbook

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.