Nest-Cam-bootje

Nest Cam beveiligingscamera nu verkrijgbaar in Nederland en België

De Nest Cam is nu in Nederland en België verkrijgbaar. Daarmee haal je een beveiligingscamera in huis, die ook in het donker alles goed kan zien. De adviesprijs is 199 euro, maar wij vonden 'm al goedkoper.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

nest-cam-tafelDe slimme beveiligingscamera Nest Cam is vanaf nu ook in Nederland en België te koop. Voor een adviesprijs van 199 euro haal je een beveiligingscamera in huis, die beelden met een maximale resolutie van 1080p kan opnemen. De Nest Cam kan beelden streamen naar een iPhone, iPad of computer. Je blijft dus in rechtstreeks contact met je huiskamer of werkplek, ook als je fysiek niet aanwezig kunt zijn. Handig om tijdens de vakantie alles in de gaten te houden?

Nest Cam prijs: 199 euro

nest-cam-muurbevestigingDe Nest Cam is voor 199 euro te koop bij Coolblue. Plaats je je bestelling bij Media Markt, dan ben je nog iets goedkoper uit: 189 euro.

De camera was eerder verkrijgbaar onder de naam Dropcam. Deze nieuwe Nest Cam is technisch gezien op een aantal punten verbeterd: de resolutie is beter, de camera is kleiner en het ontwerp ziet er net iets aantrekkelijker uit. Je krijgt er een magnetische voetje bij en een bevestigingsplaat, waarmee je de beveiligingscamera aan de muur kunt monteren (zie foto). Handig is dat de Nest Cam ook bewegende objecten kan volgen en dat je kunt inzoomen. Je zit daardoor niet meer naar de bekende onscherpe zwartwit-beelden te turen, die je wel eens ziet in programma’s zoals ‘Opsporing verzocht’. In het donker kan de Nest Cam ook goed zien, dankzij de infrafrood-functie.

Binnenkort gaan we de Nest Cam uitvoerig aan de tand voelen op de iCulture-redactie.

Nest Aware: online beelden opslaan

Wil je beelden terugkijken, dan biedt Nest daar een speciale dienst voor aan. Voor 10 euro per maand kun je alle bewegende beelden tot 30 dagen terug kijken. Je krijgt ook toegang tot een samenvatting van meldingen en je kunt timelapse-video’s maken. Nest Aware kan ook een melding sturen zodra er bewegingen worden gedetecteerd. Zonder dat abonnement kun je overigens ook nog vrij veel met de camera.

nest-cam-meisje

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 februari 2016, 13:22
Categorie Accessoires
Onderwerpen beveiligingscamera, nest

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.