Tinder superlike

Met Tinder Boost verschijnt je profiel als eerste tijdens het swipen

Tinder heeft een nieuwe functie aangekondigd. Dankzij Tinder Boost verschijnt je profiel gedurende dertig minuten als eerste bij de mensen om je heen. Hierdoor kan je profiel tot tien keer meer views krijgen dan normaal, wat moet zorgen voor meer potentiële matches.

Tinder superlike
Heb je soms het idee dat je voor niks zit te Tinderen en dat je helemaal niet gezien wordt? Dan is er goed nieuws, want Tinder (link) heeft voor haar dating-app een nieuwe functie aangekondigd die getest wordt in Australië. Met Tinder Boost sta je altijd vooraan in de rij bij de mensen om je heen, zodat jouw profiel veel vaker voorbij komt tijdens het swipen.

Tinder Boost zet jou vooraan

Dankzij Tinder Boost verschijnt jouw profiel gedurende dertig minuten als eerste in de Tinder-app bij mensen in je omgeving. Volgens Tinder kun je daardoor meer dan tien keer zoveel views krijgen dan normaal, zodat de kans op een match een stuk groter is. Je kunt in de app altijd zien hoe lang jouw profiel nog in de Boost-stand staat. Nadat de dertig minuten verstreken zijn, krijg je direct een resultaat te zien met al je nieuwe matches en hoeveel meer views je profiel gedurende deze dertig minuten gekregen heeft. Matches die jou via de Boost-stand ontdekt hebben, zijn te herkennen aan een paars bliksemschichtje. Je matches zien niet dat jij de Boost-stand gebruikt hebt.

Tinder Boost werkt voor 30 minuten.

De Boost-stand is alleen beschikbaar tijdens de normale Tinder-stand en niet tijdens Tinder Social. Mensen met een Tinder Plus-abonnement krijgen elke week een gratis Boost. Net als de Super Like kun je de Tinder Boost ook op elk moment kopen. De kosten daarvoor wilde Tinder op dit moment nog niet prijsgeven. Tinder Boost wordt eerst getest in Australië, maar komt daarna ook snel naar de rest van de wereld. Tinder test vaak functies eerst in Australië, zoals onlangs ook met de Tinder Social-functie waardoor je afspraken kunt maken met vriendengroepen. Deze functie kwam vrij snel daarna ook in Nederland beschikbaar.

iMessage-app van Tinder: Stacks

Onlangs introduceerde Tinder nog een vernieuwing, maar deze heeft niks met dating te maken. Met de nieuwe iMessage-app genaamd Tinder Stacks, kun je je vrienden keuzes voorleggen. Twijfel je over welke zonnebril je moet kopen of welke kleur je eerstvolgende auto moet zijn, dan kun je dit met foto’s voorleggen aan je vrienden. Tinder Stack is daardoor een soort poll-app, waarmee je je vrienden kunt laten stemmen op allerlei onderwerpen.

Tinder Stack voor iMessage.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 september 2016, 11:40
Categorie Apps
Onderwerp tinder

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.