Tinder Smart Photo's.

Tinder laat je weten wat jouw populairste foto is

Tinder Smart Photos is een nieuwe functie waarmee je kunt zien welke foto's uit je profiel het populairst is. Ook je veeggedrag wordt bijgehouden, zodat je foto's te zien krijgt die je leuk vindt.

Tinder Smart Photo's.
Heb je een Tinder-profiel, dan is het van belang dat je je beste foto in je profiel zet. Wil je meer van jezelf laten zien, dan kun je ook meerdere foto’s uploaden. Maar welke foto plaats je dan vooraan, zodat dat het eerste is wat andere Tinder-gebruikers zien? De nieuwe Smart Photos-functie vertelt het je.

Smart Photos in Tinder

De nieuwe Smart Photos-functie werkt als volgt. Door de schakelaar aan te zetten in je profiel, houdt de app in de gaten bij welke van je foto de meeste matches naar rechts swipen. Stel dat je drie foto’s in je profiel hebt, maar dat meer matches jou pas liken na het bekijken van de derde foto, dan wordt deze automatisch vooraan geplaatst. Hierdoor zou je veel meer nieuwe matches moeten krijgen. Als blijkt dat achteraf toch een andere foto populairder blijkt te zijn, dan wordt weer een andere foto automatisch als profielplaatje gebruikt.

Tinder Smart Photos voor de iPhone.

Bovendien is dit nog verschillend afhankelijk van het veeggedrag van degene die jouw profiel te zien krijgt. Als jouw meest populaire foto onderdelen bevat waarbij de potentiële match standaard naar links veegt (zoals een foto met je hond of paard), wordt voor die persoon een andere afbeelding vooraan gezet. Ook je eigen veeggedrag wordt in de gaten gehouden, zodat je dus alleen foto’s te zien krijgt waar je normaal gesproken naar links voor veegt. Om alle informatie goed te verwerken, wordt gebruikgemaakt van een ingewikkeld algoritme waar je op de Tinder-site meer over kunt lezen.

De functie voor Smart Photos is in te schakelen via je eigen profiel, onder je eigen geüploade foto’s. In tegenstelling tot veel andere functies, is voor Smart Photos geen Tinder Plus-abonnement vereist. De Smart Photos-functie wordt de komende tijd uitgerold. Nog niet zo lang geleden kondigde Tinder de nieuwe functie Tinder Boost aan, waardoor jouw profiel gedurende dertig minuten lang als eerste verschijnt bij de Tinder-gebruikers in de buurt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 oktober 2016, 15:05
Categorie Apps
Onderwerp tinder

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.