Reacties voor: Tim Cook komt eind mei naar Nederland

Apple-topman Tim Cook komt in mei naar Nederland. Voormalig eurocommissaris Neelie Kroes heeft Cook uitgenodigd om langs te komen op een groot startup-evenement.
Lees het complete artikel → Tim Cook komt eind mei naar Nederland
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 13 reacties

  1. Gaaf, en een goed teken voor de Nederlandse startups! Kudo’s voor de journalist Merijn Doggen die ook een live periscope verslag deed tussen de ontmoeting van Mark Rutte en Tim Cook.

  2. Wat is Neelie Kroes toch een geweldige vrouw! Ondanks haar leeftijd vol in de digitale wereld aanwezig. En ze heeft al heel wat dingen naar het positieve weten te veranderen. Perfect voorbeeld is roaming kosten van mobiel bellen en nu ook Tim Cook naar Nederland halen.

  3. Nu al zin in!

  4. Vet. Als hij iets gaat vertellen oid wil ik dat wel zien. Hou me op de hoogte!

  5. Misschien is hij over te halen om bij Twan Huys te komen voor een College Tour.

  6. Leuk! Ik heb wel een brandende vraag aan Tim Cook. Heb zelf een spraakgebrek en Siri verstaat mij niet. Nu alles een beetje spraakgestuurd gaat worden, hoe kunnen wij als spraakgebrekkige hier gebruik van maken. Ik bedoel zelfs mijn hond kan commando’s herkennen. Of moeten wij blijven typen en tikken?!

  7. Hopelijk doet hij mee aan College Tour!

  8. VETT 💖  💖

  9. @iphone_user: Geweldige vrouw? Zelfingenomen tonnen binnen harkend mens wat allang met pensioen had moeten gaan, en maar dingen schreeuwen op kosten van de belasting betaler..
    Weg ermee!

  10. Ik zeg RTL LATE NIGHT!

  11. Origineel geplaatst door iphone_user
    Wat is Neelie Kroes toch een geweldige vrouw! Ondanks haar leeftijd vol in de digitale wereld aanwezig. En ze heeft al heel wat dingen naar het positieve weten te veranderen. Perfect voorbeeld is roaming kosten van mobiel bellen en nu ook Tim Cook naar Nederland halen.

    Haha. Kroes is het meest zelfingenomen, geldslurpende instituut in de vorm van een mens. Die doet helemaal niks voor jou hoor. Die stelt haar pensioen veilig. En roaming op dezelfde hoop gooien als Cook naar Nederland halen? Das hetzelfde als een longontsteking fijn vinden want je bent net bij de kapper geweest.

  12. Misschien is hij te porren voor College Tour met Twan Huys.

  13. Hé, misschien komt ie wel naar College Tour?!?!

    (lezen mensen ooit comments voordat ze zelf iets typen?)

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.