Tim-Cook-iPad-Pro

Tim Cook komt eind mei naar Nederland

Apple-topman Tim Cook komt in mei naar Nederland. Voormalig eurocommissaris Neelie Kroes heeft Cook uitgenodigd om langs te komen op een groot startup-evenement.

Tim-Cook-iPad-Pro

Dit is je kans om Tim Cook in levenden lijve te ontmoeten! De topman van Apple komt namelijk naar Nederland, om van 24 tot 28 mei 2016 te spreken op het festival Start Up Fest Europe. We hebben het bezoek van Cook te danken aan Neelie Kroes, die de afgelopen dagen samen met premier Rutte op toernee was in Silicon Valley.

Tim Cook in Nederland

Kroes en Rutte gingen de afgelopen dagen langs bij Sheryl Sandberg van Facebook, nadat ze eerst hadden genoten van een lunch bij Apple. Blijkbaar heeft Kroes tijdens dat bezoek Tim Cook overgehaald om naar Nederland te komen. De voormalige eurocommissaris is tegenwoordig hoofd van StartupDelta, een initiatief dat probeert innovatieve startups naar Nederland te halen.

De komst van Tim Cook naar Nederland werd bevestigd tegenover een journalist van RTL. Van 24 tot 28 mei 2016 zal heel Nederland merken dat Start Up Fest plaatsvindt. Overal in het land vinden dan evenementen plaats waar matchmaking, kennisdeling en inspiratie centraal staan. Doel van het meerdaagse evenement is om startups te helpen bij het vinden van de juiste investeringen, het aantrekken van talent en het sluiten van deals met het bedrijfsleven. De evenementen worden georganiseerd door de Nederlandse innovatiehubs rondom thema’s waarin Nederland uitblinkt.

Eerste keer in Nederland

Het zou de eerste keer zijn dat Tim Cook in Nederland op bezoek gaat. Of Cook ook een praatje gaat houden of alleen komt kennismaken met Nederlandse start-ups, is nog niet bekend. Maar heb je een beginnend bedrijfje dan kan het dé kans zijn om je in de kijker te spelen bij Apple.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 februari 2016, 22:43
Categorie Apple
Onderwerpen nederland, tim cook

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.