iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture Vandaag logo

iCulture Vandaag: dit was maandag 1 februari 2016

Wat gebeurde er op Apple-gebied op maandag 1 februari 2016? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoWe starten de week met een appreview van een nieuwe mail-app voor de iPhone en nieuwe geruchten rondom de iPad Air 3. Ook blijkt dat Picture in Picture op de nieuwe Apple TV prima mogelijk is. En ben je klant van T-Mobile en heb je meerdere sim-apparaten, dan is er goed nieuws. Maar je kunt nog veel meer lezen in deze nieuwe editie van iCulture Vandaag!

Tips, gidsen en opinie

  • Game jij graag op een Mac? Via deze tip kom je er makkelijk achter of een game geschikt is voor jouw Mac.

Nieuws

Apps

  • Airmail voor iPhone is vandaag uitgekomen en in onze review lees je wat wij van deze nieuwe mail-app vinden.
  • De integratie van Facebook en WhatsApp gaat binnenkort verder. Zo krijgt Facebook een WhatsApp-deelknop en kun je chatberichten binnenkort exporteren via een ZIP-bestand.
  • Guides by Lonely Planet is een nieuwe app met offline stadsgidsen van wereldsteden over de hele wereld.

iCulture Deals

Meer vandaag

Twitterrific-Apple-Watch
Deze apps en updates wilden we je niet onthouden:

  • Twitterrific 5 for Twitter (gratis, iPhone/iPad + IAP, iOS 9.3+) - Twitterrific heeft een update gekregen met 3D Touch, een nieuwe Today-view en een watchOS 2-app.
  • Threema (€3,49, iPhone/iPad, iOS 9.0+) - De veilige berichtendienst Threema heeft een nieuw donker uiterlijk en uitgebreide groepsgesprekken tot vijftig mensen.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Deel een liedje of artiest met je vrienden om er offline naar te luisteren via Dropbox.
  • Enpass Password Manager (gratis, iPhone/iPad/ Watch + IAP, iOS 9.3+) - De nieuwe versie van wachtwoordenapp Enpass heeft een nieuw uiterlijk, 3D Touch en Spotlight-integratie.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 februari 2016, 22:00
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.